slm arkadaslar ben nermin
hoşgeldin nermin. nerede okuyorsun nereye gitmeyi düşünüyorsun? biraz daha tanıtsaydın kendini.
admin (at) turkishwat.net
ben de alaskanın guney ve orta bolgeleriyle new york hakkındaki sorularını cevaplayabilirim. belki baska yerlerle ilgili sorularını da cevaplayabilirim ama. hic belli olmaz![]()
neyse hos geldin.
bende alaska yolcusu olucam inşallah busene. alaska hakkında tanımlama yaparsalar sevinirim. kasilofta çalışcam galiba. herkese iyi çalışmalar......
selam nermin ben daha önce iki kez gittim 18 haziranda tekrar gidiyorum.bu kez yolculuk orlandoya( wat ile ilgili sormak istediğin bişi olursa crazyboy_487 a mail atabilirsin.hoşçakal
Süpersin metehan, yardımseverliğin karşısında puzzled oldum, herkese yetmeye çalışıyosun.![]()
kesinlikle evet metehan tan bir yardım sever![]()
harbiden yaw![]()
metehan hakkaten kendını ifade eden bir maile sahipsin crazyboy aslında crazyforgirls de olabilrmişhelal olsun en yardım severimiz
)
)
)
o artık invalid![]()
türk erkekleri her zaman ve heryerde yardımseverdir
dimi arkadaşlar![]()
profiline baktınız mı bilmemamacı farklı onun yaw
tebriklergskapun ayrıca gecengunkı olay için kusura bakma
![]()
yok canım ben biraz sert çıkıştıysam asıl ben özür dilerim kimseye tepeden bakma gibi bi amacım yoktu![]()
yaw arkadaşlar kızcaz sadece bi ben nermin demiş her gören cevap yazmış çok ilginçmiş gibime geldi????
pedicab le ilgili kimse bi cevap yazmadı.....buda başka bi ilginç lik???![]()
![]()
![]()
![]()
kardeş sen espiriyi anlamamışsaın galiba. biz kıza takılmıyoruz ki metehana takılıyoruz![]()
metehan ın mesajlarına baktım cümle tamamen aynı ama kızların isimleri farklı
müthiş ya kızların koruyucu meleği olmuş metehan![]()
yok canım ilk kız üye benim ehueh hem de dinazorlardan![]()
![]()
metehan'ın şapka düşmüş
Bi iş olmalıydı zaten, PolyanaMan gibiydi![]()
Kelimeler yetse..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks