Arkadaşlar oradaki kaliteli Güneş gözlüklerinin fiyatları nasıl Ray-Ban Mustang gibi bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...
Arkadaşlar oradaki kaliteli Güneş gözlüklerinin fiyatları nasıl Ray-Ban Mustang gibi bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...
2009 watçısı olcakken 2009 campusacısı olan şahsiyet![]()
![]()
![]()
outlet bölgelerine gidersin.Mağazaya girersin clearence yazan bölümdeki gözlüklere bakarsın ve kesene zevkine uygun çok güzel şeyler bulursun![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
E-bay 'den de bakabilirsiniz gayet uygun ... Turkiye 'de 700 TL olan gozlukler 150$ 'di gecen sene .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Ya ben bu sene iyi bir şey alacaktım şimdi aşağı yukarı aynı fiyatsa ordan almaya değmez,Türkiye'den alırım..Ama orda işte break in söylediği gibiyse çok iyiymiş...
2009 watçısı olcakken 2009 campusacısı olan şahsiyet![]()
![]()
![]()
aynen bende almayı düşünüyorum inşallah fiyatı uygundur
10 dolara da war aslında.ama kaliteli bişeyler biraz pahalıydı hatırlıyorum da...
Ray-Ban'larda fiyatlar çokta fazla ucuz değildi
Ben ray-ban RB3361 i 2008 yazında 170 dolara aldım genelde bütün güzel modelleri ray ban in aynı fiyat.
abi illa marka olması gerekmiyo zaten.kaliteli ve şık bi gözlük olsun yeter.100 dolardan aşağıya bu kriterde gözlük bulunur mu sizce? bir de camının kalitesini anlayabilir miyiz sizce e-bay dan alınan bi gözlükte sadece fiyata bakarak?
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
ben ray-ban in outletine gitmistim lake georgede. ortalama fiyatlar 80 dolar ile 200 dolar arasindaydi
evet outlet bölgelerindeki mağazalarda arkadaşın dediği gibi 80-200 dolar civarı. burdaki fiyatlarla karşılaştırırsan elbetteki çok daha ucuz. en azından benim aldığım öyleydi.
$100-$150 arasinda kaliteli bisey alirsin ama bence neden usa ya gidip ray ban alasin ki ..
Ben buradaki gozlugu istiyordum ama alamamistim gecen sene insallah bu sene kismet olur artik .
tavsiye edebileceginiz gözlük markaları varmı , şu damla gözlük modellerinden fiyatı max 150$ olacak şekilde ..
200$ rayban e verecegime türkiyede aynı fiyata alırım .. gözlük açısından pek avantajı yok sanki bu amerikanın...
rayban pilot serisi güzele benziyor.150 dolar bana pahalı,birde hayatımda hiç gözlük kullanmadım,madem amerikaya gidiyorum,aksesuar takmayada başlamalıyım diye düşündüm muhaha .
diğerlerine bakmadım ama bu seri çok seksi bence,
http://images.gittigidiyor.com/1371/13712883_0.jpg
aslinda ray-ban mustang gibi markali gozluklerin genelde uretim yeri cin.. ayni sekilde mall lerde satilan ve fiyatlari da 15-20 dolar arasi olan gozluklerde cin de uretiliyo. ayrica cok da guzeller. ben sahsen bu isi de yaptigimicin 15 dolarliklari tavsiye ederim
Buradaki 800 dolarlık PRADAlar sezon mağazasında 250 dolardı.
Bir de BVLGARI beğenmiştim ama %60 indirimli fiyatı 375 dolardı,kıyamadım o paraya![]()
ray-ban lar 140 dolar civarındaydı. ben fossil outletten rayban benzeri fossil aldım çokta güzel
Gas istasyonlarinda guzel gozlukler bula bilirsiniz, bazen buy 1 get 1 free'lerde oluyor!![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Bende Prada istiyordum fakat 10$ istedigim gozlugu bulunca bende 3 tane aldim150$ vermekten kurtuldum acikcasi.
new yorkta sokak satıcılarında süper gözlükler war 10$ illa pahalı alıcam derseniz atlantic city de outletler de bide ceasar da 100-150$ dı eylül gibi
ya arkadaslar bende gozlk fln almayı dusnyrm acıkcasıı pek anlamıorm ama alacagm markann orjınal mı cakma mı oldugunu anlayabılecegm bı puf noktası var mı![]()
yanlış olmasın 2 gün önce ray ban lere baktım bu aviator,polis,damla artık ne karın ağrısıysa o modeller 87 dolardı.
Bende dockers aldım 20 dolara şık bisey 150 dolara vermekten iyidir![]()
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks