Balıkesir üni'den bu sene gidecek arkadaslar haberleşelim ,daha önce gitmiş olan arkadaşlardan ise okulla ilgili bilgi almak istiyorum![]()
Balıkesir üni'den bu sene gidecek arkadaslar haberleşelim ,daha önce gitmiş olan arkadaşlardan ise okulla ilgili bilgi almak istiyorum![]()
bne ordan mezun oldum istersen okulla ilgili soruları ben cavaplayabilirim
bende universitemle ilgili bölümü aktif yapayım bari belki bu sene icin düsünen arkadaslar vardır![]()
valla balıkesirde insana bişiler oluyo baksana kimse gitmiyo yada gidenler burayı bilmio nese aktif üniversiten bende 4 sene okudum ama sahiplenemedim orayı
ya ne yazıkkı unıversıtemızde pek talep goren bır olay degıl work and travel bu sene belkı bır talep olur bakalım pek sanmıyorum ama![]()
arkadaslar bu sene gerceke anlamda gitmeyi dusunneler varsa ozelime mesaj atsin..yardimci olabilirm
S-pectacular
balikesir igrenc bi sehir la..okunur mu orda yasanmaz bile kopun ordan..
Arkadaşlar ben de balıkesir Üni.denim bu yaz gtmeyi düşünüom.
benim arkadaşım bandırmada işletme okuyo kaydını yaptk gidicem amerikaya ama bişey merak ediyorz harç muafiyet belgesini onaylıyolar mı
bende balkesdeyim üni. de hemde kampüsde kii adı kampüsneyse öle işte
merhaba arkadslar üniversidaşlar :d mimarlıktan 3 arkadas basvurduk wat a ama tek benm vize kaabul olmadı baya üzgünüm![]()
saol dostum..bu arada senin fakülte ne?![]()
DÜNYADA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN..
ne pasif bi üniversiteyiz her konuda oldugu gibiyokmu bu sene giden gitmeyi düsünen yada düşÃ¼nmeyi hala akıl edemeyen
![]()
![]()
Btioyo öğrencisiyim bu yaz Amerika'dayım inşallah =) tabi vize verirlerseBaü'den başka arkadaşlar var mı bu sene gidecek olan?
![]()
Hi'dan gelen who'ya gider.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks