Arkadaslar amerikadn neredeyse herkes dondu sanirim simdi vergileri geri alma zamani. Anketi oylayarak en iyi ve hizli tax back firmasini bulalim herkes ona gore davransin. Ankette olmayan bildiginiz daha iyi bi firma varsa onu da yazin lutfen.
Arkadaslar amerikadn neredeyse herkes dondu sanirim simdi vergileri geri alma zamani. Anketi oylayarak en iyi ve hizli tax back firmasini bulalim herkes ona gore davransin. Ankette olmayan bildiginiz daha iyi bi firma varsa onu da yazin lutfen.
Konunun aynisini acmayi dusunuyordum iyi olmus bu .Yukarida yazdigin 2 firmaya mail attim fakat cevap gelmedi hala fakat suanki durumua gore wattaxback sirketini sececegim .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Peki vergi iadeleri icin illa bir firmayla is birligi yapmam gerekli midir ? taxback.com ile gorusuyordum,yardimci oluyorlardi ama komisyon alacaklarini soylediler...Bana biraz bu vergi iade surecini ozetlerseniz cok sevinirim...
arkadaşlar şimdiden son paycheck vs göndermenin bi anlamı varmı? zaten w2 formu geldikten sonra işlemler başlıyor diye biliyorum.yanlışmı biliyorum?
Bende öyle biliyorum fakat şimdiden işlemlere başlamak ve firmalar arasından en iyisini bulmak mantıklı işlemleri son dakikaya bırakmamak lazım. Bu arada formu ne zaman okusam herkes taxback.com un ne kadar yavas ve ne kadar cok kesinti yapan bi firma olduğunu yazıyor her nasılsa burda %70 oy almış durumda. Firmayla ilgili bir değişiklik ve ya bizim bilmediğimiz bir şey mi var?
Konu yasin89 tarafından (13-10-2009 Saat 09:14 PM ) değiştirilmiştir.
ustaworld'la gecen yilin vergi iadesini aldim. sitelerinde 10-12 hafta yaziyor ama benim vergi iadem 17 hafta surdu. mail attigimda henuz IRS'den vergi iade cekinizi almadik diye yanitliyordular. kesintileride sitelerinde yazildigi gibi degil daha fazla.banka transfer parasini ayri tutuyorlar.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
arkadaslar biraz konudan aykiri olabilir ama benim son paycheck hala gelmedi.. firmama soledim onlar yolladik dediler 25 gun oldu ama hala ortada yok payheck. parasi hesabima otomatik yatmisti ama biliosunuz ki taxler icin sanirim son paycheck e ihtiyac var... firmaya tekrar yollarmisiniz dedigimde yollayayamiyz demislerdi.. simdi ben bu son paycheck i alamazsam bu vergi olayini nasil halledecegim bu konuda bilgisi olan birileri beni aydinlatsa....
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
W-2 Formu yeterli oluyor desteklemek amacli DS-2019 ,SSN ,Son Paychack istenebiliyor .Basvuracagin sirkete sorabilirsin bunu .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Sanırım bende wattaxback.com firmasıyla çalışcam. fakat benim sosyal güvenlik kartım yanımda değil amerikada kaldı ama sosyal güvenlik numaram var başvuru için numara yeterli mi illa kart mı olması lazım?
Bence bu vergi iadesi konusunda anket pek doğru değil, çünkü en az 2 şirketle veya 3 şirketle vergi iadesi almış arkadaşların verecekleri oyların kıymeti olabilir. Çünkü kıyas yapabilirler, şahsen ben sadece Rttax dan aldım dolayısıyla diğerlerinden haberim yok belki daha iyi belki daha kötüler.Bu nedenle vereceğim oyun pek kıymeti yok.
Ki takım tutar gibi oy verenlerimiz de olabilir))
Benim merak ettiğim Roma yada Break araştırıyordu bu konuyu onun araştırmasının sonuçları faydalı olur, çünkü kıyaslıyordu.
(Son aklıma gelen bi fikir; Eğer hangisinden memnun değilsiniz diye bir anket olursa, tekil oyların kıymeti harbiyesi olabilir)
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
benim son paycheckimi geçen hafta yollamışlar.zate öyle çok fazla vergi iadesi almayacağım.o yüzden taxback.comdan işlemleri yapayım diyorum.zaten mail yollayıp duruyorlar![]()
bugun basvurdum taxback com un besiktas subesine umarim kazasiz belasiz aliriz taxi ofis pek guven verir cinsten bir yeri andirmiyordu ama yapacak birsey yok elden gelen bu![]()
Somethings never changes..
Net bir rakam soylemiyorlar bu aksam uzeri bir mail geldi. Alacagim miktar 518 dolardan minimum islem ucreti kesilecektir diyor ama birsey dedikleri yok.Tahmini zaman 12-14 hafta diyorlar ama 18 haftaya kadar cikabilirmiste acelesi yok minimum kesintiyle elime ulassinda![]()
Ben taxback ile vergi iademi almıstım ama kestikleri ücreti tam hatırlamıyorum. Ama son asamada vergi iadenizi banka hesabınıza EFT ile gönderirken 25$ gibi bir transfer ücreti alıyorlardı. İşlem ücreti olarak hep minimum diyorlar ama o da 75$ gibi bir seydi diye hatırlıyorum. Yani 100$ ı bulur gibi geliyor bana vergi iadenizdeki kesinti.
Sunu da söylemek istiyorum, W2 formu olmadan da vergi iadesini yapabiliyorsunuz. Ben son paycheckim ile yapmıstım W2 beklemeden ki zaten göndermemislerdi formu. Dönemleri tam hatırlamıyorum ama vergi iadesinin dönemleri oluyor, eger o dönemi kacırırsanız bir sonrakini beklemek zorunda kalıyorsunuz ona göre...
yakuza dogru soluyor bendeonlara basvurmusdum bendende 75 dolar aldılar banka ıcınde 25 doar aldılar...
ama benım hala federaltaxımı vermedıler serefler80 dlarcık.ugrasıyorum almak ıcın...:S
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
@dodo ,state tax'i kast ediyorsun herhalde![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
belkıde olabılır:S ıkı tane ısde bırını aldım cok olanı ama az olan var onu vermedıler daha:S
surklı bahane uyduruyolar beklıyorum...
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
odenen state tax 3000dolardan asagida ise alinamiyor diye birsey soylenmisti calistigim isletmede ..
vergi iadesini almak icin ben wattaxback.com 'u oneririm.
Adamlar harbiden yardimci oluyorlar. ayrica taxback.com gibi son anda yeni masraflar cikartmiyorlar.
merhaba arkadaşlar rttax a hesaplatmıştım
Your income in USA was: 4859 USD
Your Federal income tax paid: 464 USD
Your State income tax paid: 154 USD
Your Social security and Medicare tax paid: 0 USD
Your estimated REFUNDABLE AMOUNT (FEDERAL + State) is: 601 USD
arkadaşlar şimdi Jurga ile konuştum facebook danşöyle hesapladı.
601-80=521 USD (80$ servis ücreti var.)
20$ da banka havale ücreti varmış.
benim para oldu 500$ rttax ın hasabı bu.
diğerlerinede sorcam yazarım dha sonra...
http://www.j1taxes.com/Tax+Refund+US...istartion+Form
http://www.j1taxes.com/en/Fees
(arkadaşlar birde bunu buldum?) daha hesaplı gibi?
Konu beysin tarafından (02-03-2010 Saat 01:11 AM ) değiştirilmiştir.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Merhaba arkadaşlar...
WATTAXBACK.com bu sene yeni bir yapılanmaya giriyor ve yeni bir kampanya daha başlatmışlar...
herkes götürdüğü adam başına 10 dolar kazanıyor..
ayrıca 3 kişi giderlerse de %50 indirim kazanıyorlar..
bu sene wattaxback in toplamda kestiği ücret ise 40+20 dolar..
ve kesinlikle güvenilir.. bir çok arkadaşım var orayı kullanan..
site adresi : www.wattaxback.com
ayrıca facebook kullananlar ise :
WORK & TRAVEL VERGİ İADESİ BAŞVURUSU (TAX BACK) | Facebook
WORK & TRAVEL VERGİ İADESİ BAŞVURUSU (TAX BACK) | Facebook
adamlar zaten sitelerinde açık açık yazmışlar herşeyii..
iletişime geçecek de bir sürü platformalrı var...
bu arada iletişim mailleri ise : info@wattaxback.com
tavsiye ederim..
uff yaa alacağım varsada almam şu reklamı gördükden sonra wattaxback den. ne yapılanmasıymış. Öğrenciyi daha iyi nasıl sömürürüm yapılanması galiba. Bi gidin yaww...
bende sana reklam kampanyalarını yapmak üzere iyi bir "pazarlama" elemanını işe alıp daha güzel ve gerçekçi ve samimi reklam kampanyası yapmanı tavsiye ediyorum..
Haahaa adamlar diyoyaw bu insanlar bizi ne zannediyorr.. ordan bakınca nasıl görünüyoz acaba off offf yine sinirlendim bakk...
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks