Work and Travel
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: laptopun sonu :-))

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart laptopun sonu :-))

arkadaslar bu yaz alaskadaydım kazandıgım paranın yarısına bı laptop aldım gıdenlere tavsıye ederım almalarını asus g71 6gb ram 2.53 ghz cıft cekırdek p8700 ıslemcı 500 gb harddısk 17.1 ınc ekran hd vısıon ozellıgı (ps3 baglanıor plazma olarak kullanılıor ) en onemlı ozellıgıde dunyanın en ıyı ekran kartı var uzerınde geforce gtx260 1gb ddr3 su an laptop kategorısınde ustu yok masaustundede gtx 280 cıktı onn harıcınde uzerıne yok gıdecek arkadaslara tavsıyem gerekırse sadece bunu alın ama alın :-) www.bestbuy.com dan aldım oradan bakabılırsınız ayrıca merak edılen fıyatlar varsa alaskada kazandıgım paranın hepsını elektronıge harcamıs bırı olarak herseyın fıyatını bılıorm :-) ıstedıgınızı sorabılırsınız ...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ordan aldığımz elektronik eşyayı tr'ye getirirken gümrük parası ve ya burda onun vergisini ödüyor muyuz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

yok odemıyorsun tabı lımıtı asmazsan kımse ne getırıorsun dıye bakmıyor bıle 8tane zıppo getırdım normalde lımıt 2dır herseyde ama bakmıyorlar bazen

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı oonur33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok odemıyorsun tabı lımıtı asmazsan kımse ne getırıorsun dıye bakmıyor bıle 8tane zıppo getırdım normalde lımıt 2dır herseyde ama bakmıyorlar bazen
    limitin 2 oldugunu zannetmiorum.zaten kimseninde biseye baktigi yok giderken cok sallamislardi bize su kadar sinir var iste zippodan en fazla bi tane getirebilirsiniz falan filan die bide baktik ki adamlarin hic salladigi yok ne getirdin ne goturdun die
    biz KARŞIYAKAlıyız!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı oonur33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bu yaz alaskadaydım kazandıgım paranın yarısına bı laptop aldım gıdenlere tavsıye ederım almalarını asus g71 6gb ram 2.53 ghz cıft cekırdek p8700 ıslemcı 500 gb harddısk 17.1 ınc ekran hd vısıon ozellıgı (ps3 baglanıor plazma olarak kullanılıor ) en onemlı ozellıgıde dunyanın en ıyı ekran kartı var uzerınde geforce gtx260 1gb ddr3 su an laptop kategorısınde ustu yok masaustundede gtx 280 cıktı onn harıcınde uzerıne yok gıdecek arkadaslara tavsıyem gerekırse sadece bunu alın ama alın :-) Best Buy dan aldım oradan bakabılırsınız ayrıca merak edılen fıyatlar varsa alaskada kazandıgım paranın hepsını elektronıge harcamıs bırı olarak herseyın fıyatını bılıorm :-) ıstedıgınızı sorabılırsınız ...
    ozellikleri bombaymis laptopun ama tek dezavantaji ekran boyutu gibi duruo.hayirli olsun gule gule kullan arkadasim
    biz KARŞIYAKAlıyız!!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

iimiş ya teknoloji manyağı olur çıkarız artık..tabi adam gibi para kazanırsak

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Ekran buyuklugu haric is yapar bencede .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

slm onur en buyuk hatayi best buydan almakla yapmissin ki o laptop u almada bi hata kabul en son urun odur ama seneye gelmeyi dusunuyorsan kesinlikle gereksiz yatirim laptop a ps3 baglasan nolcak baglamasan nolcak saten ustunde 1 gb ekran karti war ben olsam ebay yada diger internet sitelerinden alirdim ve vergi odemezdim.godrudur cikista alisin vergi iadeni ama ugrascaksin ben olsam daha ucuz bisey alirdim eger seneye gelmeyi dusunmuyorsan diecek sozum yok ama keske o parayi okkula harcasaydin ..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

o ekran kartı 1gb ddr3 ram istiyor , ama 6gb ddr2 ram var o laptopta; bi kere kafadan uyumsuzluk var yani. performans durumu nedir açıklarsan daha yardımcı olur alacak arkadaşlar için..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı sefertunca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm onur en buyuk hatayi best buydan almakla yapmissin ki o laptop u almada bi hata kabul en son urun odur ama seneye gelmeyi dusunuyorsan kesinlikle gereksiz yatirim laptop a ps3 baglasan nolcak baglamasan nolcak saten ustunde 1 gb ekran karti war ben olsam ebay yada diger internet sitelerinden alirdim ve vergi odemezdim.godrudur cikista alisin vergi iadeni ama ugrascaksin ben olsam daha ucuz bisey alirdim eger seneye gelmeyi dusunmuyorsan diecek sozum yok ama keske o parayi okkula harcasaydin ..

cikista nasil aliyorsun vergi iadeni ??? konu degismesin bana pm atabilirsin
    Peki.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Cikista vergi iadesi diye birsey yok arkadaslar bu olay Avrupa ulkelerinde var .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ekran karti disinda bi albesini yok.

-Piyasa DDR3 ramlerle dolmusken 6gb ddr2 koymanin mantigi nedir. 4 gb ddr3 koysa daha iyi olurmus. Ayrica arkadasin dedigi gibi madem ekran karti ddr3 destekliyor niye ddr2 ram kullanmislar.

-Yeni laptop alanlara c2 duo yu onermem. i7 islemciler cikti. 3.20 ghz ye kadar cesitli versiyonlari var. 1-2 aya piyasa i7-i9 dolacak. c2 ler artik hepten ucuzlayacak. C2 lerde bile 3.00 a kadar destekliyorken 2.53 almissin. Dusuk degil yuksek ama bu kadar para verdigin bi laptopda daha yuksek olabilirdi islemci.

-Sarji 2 saat gidiyormus. BUda en buyuk handikap. Sarj aleti devamli yaninda olacak. Ikide bi sarj etmek zorunda kalacaksin. Buda bataryanin omrunu cabuk bitirecek. Zaman ilerledikce yariya kadar duser onun sarj performansi. 7/24 sarjda birakmak zorunda kalirsin.

-Ekrani 17". Agirligi 4 kg. Bataryasi osu busu toplam 5kg. O laptop tasinir mi. Ben 3 kglik 15"pavilionu tasirken eziyet gibi geliyordu.

-Kim psp yi laptopa baglayip oradan oynar ki Ekran ne kadar kaliteli olursa olsun buyk ekran bi tv zevki verir mi. Hic sanmiyorum.

-Harddiskin zaten 320, 500 olmasi pek farketmiyor. Arada 50$ oynatmaz.

Ben olsam bu laptopu almazdim. Ama renkler ve zevkler tartisilamaz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Thumbs up

arkadaslar pıyasada daha ıyı ekran kartına sahıp laptop varsa soleyın ama ben aldıgımda yoktu ayrıca bı arkadasımız ekran kartı 1gb ram ıstıormus demıs o ole degıl kendı ramı 1 gb ddr3 alıp satmaya mantıklı bı yatırım tavsıye ederım ben alaskadaydım o yuzden vergı odemeden aldım ayrıca bestbuy premıum hesap vardı hızlı kargo bedava geldı burada 4000 lıraya ısteyen var satmayı dusunuyorum o yuzden buraya yazdım eger gıdıp bırseyler alıp satmak ıstıorsanız ufak tefeklerle ugrasmayın bole bısı alın kafadan 2000 kusur lıra kar :-) sızler ıcın dıorm arkadaslar

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

evet bencede ekran disinda super bi laptop.
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ekran kartının ram i yok arkadaşım masaüstü topladım ben seattledan biliyoruz ki yazıyoruz yok diye sorsaydın söylerlerdi ekran kartında ram olmayacağını;gereksiniminin 1gb ddr3 ram olduğunu.

ki hadi ekran kartında o dediğin ram var diyelim ; 6gb ddr2 ram ile 1gb ddr3 ün nasıl bir arada çalıştığını düşünmedin mi hiç?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı joesifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekran kartının ram i yok arkadaşım masaüstü topladım ben seattledan biliyoruz ki yazıyoruz yok diye sorsaydın söylerlerdi ekran kartında ram olmayacağını;gereksiniminin 1gb ddr3 ram olduğunu.

ki hadi ekran kartında o dediğin ram var diyelim ; 6gb ddr2 ram ile 1gb ddr3 ün nasıl bir arada çalıştığını düşünmedin mi hiç?
    ekran kartının raminin yaptğı iş ayrı normal ramin yaptığı iş ayrı.ekran kartında 1 gb ram gayet olur.arıtk çoğu ekran kartında var.eskilerde paylaşımla beraber o seviyeye çıkıyordu artık tek olarak 1 gb ramli ekran kartı var.ekran kartı 10 numara bi bilgisayarın.ama işte 17 inç olması çoğu kişi için kötü.onun dışında güle güle kullan

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ya bnmde kafamı karıstırdı o ılk yazan kardes sende amma makaraya alıorsn ne var yanlıs yazdıysak ıdare edın dogru ramı olmaz :-)

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

biraz alakasız galiba ama laptopu bagaja versem kırılır mı çünkü kabine alıcağım başka şeyler var laptobu alamıcam :S

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

asus beleş olsa almam

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı anel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asus beleş olsa almam
    Sebebi nedir?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Bellagio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sebebi nedir?
    Asuslar iyi mi bilmiyorum ama cok yakin 2 arkadasimda vardi. Laptop ara sira durduk yere diiiiiiiiiiiitttttt diye ses cikartip takiliyordu. Power'a basili tutup reset atmadan duzelmiyordu.

Bi arkadasimda daha vardi. O sorunsuz 2 yil kullandi. Takir takir calisti
    Sometimes memories can kill...

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cikista vergi iadesi diye birsey yok arkadaslar bu olay Avrupa ulkelerinde var .
    abd de sadece louısana eyaletınde var sanrım cunku ben aldım vergı ıadesı ama bu eyalletten lısverıs yaypı eyaletten cıkmadan almak gerekıyor yanı burada aldıgın esyanın vergısını sana new yorktan vermıyoloar bu konuyla ilgili yazmıştım bi yerlere ama dur bakayım bulursam lınkı koyarım buraya cunku nereye yazdıgımı hatırlamıyorum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Pişmiş aşa su katılmaz bence iyi olmuş o özelliklere alınması. Hayırlı olsun

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)