arkadaslar ben su anda new jersey de bi otelde calismaktayim housekkeping olarak we seneye tekrar gelmeyi dusunuorum bunun icin tekrar otelde calismak istiorum siz hangi otellerde we hangi bolumlerdesiniz yazarsaniz sewinriimmm
arkadaslar ben su anda new jersey de bi otelde calismaktayim housekkeping olarak we seneye tekrar gelmeyi dusunuorum bunun icin tekrar otelde calismak istiorum siz hangi otellerde we hangi bolumlerdesiniz yazarsaniz sewinriimmm
arkadaslar konuyla ılgılı bısıler yazalım ....)
@karamel
herkes suan calisyor veya travel kismindalar![]()
S-pectacular
belki yinede internete girip goren biri olur....
umid ediyorum))
S-pectacular
arkadaslar konuyl;a ilgili bilgisi oln war mii
bu soruların tümü hangı amacla gıdecegın sorusunun cevabında yatıyor
Peki.
ne amacla olabilir ikinci kere wat yapmak icin tabiki de
Senin ikinci kez hk olarak calismaya gelme talebin o arkadasin sorusundan daha sacma olmus..
Bide hangi otellerde hangi bolumler demissin sanki laundry yada hk disinda calisan var
hadi suyunu sksan bide garsonu olsun ki sanmamaktayim
nese ..tawsiyem sudurki baska yerde baska iste calis.. Nedenlerini goremicek kadar kapaliysanda uurasma bu kadar uzaklarda.. Ha illa debelenicem ben diosanda ...hayatta basarilar..
arkadasım para kazanmak ıcın gıdersın ayrı bırseydır,deneyıme gıdersın ılerısını dusunursun ayrı bırseydır,bazıları gıbı eglenceye gıdersın ayrı bırseydır.bunun neresı sacma acaba.bu sıtede bussuru kısı gelıyor gecıyor herbırı baska bır amacla gıdıyor.sen ne amacla ıstetedıgımı sormamın neresı sacmalık.sen yeterınce bılgı vermıyorsun sonra sacmalık oluyoryanı verdıgın cevapta kucuk bebeler vermez yanı...ıkıncı kez wat ıcın
:
Peki.
ilk yil housekeeping yaptiysan ikinci yilda daha eglenceli gezmeye bol vakit ayrabilcegin bir is secmek daha guzel olur bnce![]()
S-pectacular
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks