Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Nyc konaklamada farklı çözüm

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Nyc konaklamada farklı çözüm

merhaba arkadaşlar biz 5 kız 2 erkek 25 agustostan dan sonra new yporkta 10 güne yakın tatil planlıyoruz hepimiz motele verceğimiz paraya aylık yer kiralayabilirmiyiz ne önerirsinizz neresini öneririsiniz merkeze yakınnn şimdiden teşekkürlerr
    2009 watçısı olcakken 2009 campusacısı olan şahsiyet

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Dostum New York un hostelleri meşhurdur.Biz kaldık geceliği 18 dolar kişi başı.İsterseniz internetten araştırın 6 kişilik bir odayı bile tutabilrsiniz.Ev bulmanız zor olur.Merkeze yakın çok güsel hosteller var.Mesela ben 95th street te jazz on the city de kaldım gayet hoş bir yer ve güzel bir mekan.Bol şans..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bencede en iyisi hostel. Zaten kalabaliksiniz. 8 kisilik mix odada kalin. Kisi basi 10 gun 175-250 arasi birsey olur. Kalacaginiz hostele gore degisir. Ny icin gayet makul.

Bazi hostellerde bedava kahvaltida var. oyle bi hostel secerseniz hepten makul olur. Hoostellere hostelworld.com dan bakabilirsin.

1 ay icin kimse evini kiralamaz. Ev bulmaniz imkansiz. Ki 2+1 ler manhattan disinda 2000$ falan. Biide 7 kisi kalacaksiniz. unutun bence ev isini
    Tavsiye istersen l- hostel.... 10 numara otel konsoru var pisman ol mazsiniz

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

bencede en mantıklısı hostel zaten dowtownda ev bulmak cok zor onun ıcın en ıyısı hostel en azından hosteller downtownda ama dıkkat edın harlem yada chinatowna biraz uzak olsun ve rezervasyonunuzu erken den yapın yoksa yer bulmak zor oluyor

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya arkadaşlar googledan baktığım hostellerin adresleri hep yanlış çıkmıştı zamanında. adresler her zaman doğruyu yansıtımıyor. Epey dolaşmak zorunda kalmıştım.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

new york hostel 99 diye bişi var merkezin orda fiyatıda makul bilen varmı
    2009 watçısı olcakken 2009 campusacısı olan şahsiyet

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Jazz on the villa, Jaz on the city, 99th ave, 35th ave de kaldım ben.
    İçlerinde en iyisi bence Jazz on the city idi.95th street te idi.Dierleri 125th street civarlarında yani zencilerin yoğun olduğu bölegelerde.
    Yine de araştır sen iyicene ama sana jazz on the city yi önerebilirim.
    1-2-3 trenleri geçiyor ordan.Times a 10 dk fln.Terası fln var çıkıp yukarıdan new york u seyrediyosun.Akşam film takıyolar ve mısır patlatıyolar.Odalar temiz ve güvenli.Üstelik toplam fiyatı 18 dolar.Ama sen yine de bi araştır daha iyilerinide bulabilirsin.Bol şans

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaslar peki ben bu 15 - 18 dolarlik hostellere gittim diyelim/bunlarin cevresinde is bulabilr miyim diycem/millet ny de hep issiz diyeceksiniz/oralarda restaurantlar bilmemneler yok mu/ben is bulmak icin gidiorum oraya/yoksa bizim burda oteller 40 dolardan baslio/is bulsam bile kalcak yer yok
    sucks !

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bizde senin düşündüğün gibi gelmiştik ve bulamadık.Şuan için iş bulman zor gibi görünüyor özellikle bu tarihlerde.Artık çoğu yer eleman aldı önceden ve biz çok araştırdık bi sürü yere başvurduk almadılar.Şuan için zor new yorkta iş bulman.Ama bir tanıdığın fln varsa anca o şekilde bişiler bulabilirsin.Biz şuanda new yorkta hala iş bakıyorus mesela..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de katılıyorum. self ile new york a geldim ve zar zor 10 gün sonunda iş buldum ve social securitye başvurabildim. ama işte de çalıştırmıyorlar 10 gündür boştayım yani durum hiç parlak değil burda. yine de şansımı denemek istiyorum diyorsan gel.=)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)