Arkadaslar 2009 wat sezonunda su anda hayatıdan memnun olanlan ve olmayan arkadasları beklıyorum,bakalım memnun olanmı cok yoksa cılekes hayatı yasayan arkadslarımız mı cogunlukta::![]()
Memnunum
Bekledigim gibi degil ...
Arkadaslar 2009 wat sezonunda su anda hayatıdan memnun olanlan ve olmayan arkadasları beklıyorum,bakalım memnun olanmı cok yoksa cılekes hayatı yasayan arkadslarımız mı cogunlukta::![]()
Ilk oyuda ben vereyım amerıkaya gelmeden once memnun olanlardan olacagımı dusunurdum ama maalesf su anda cılekesler tarafındayım ve bası cekenlerden bırıyımbakalım sonuc ne olacak
umarım memnun olanlar cogunluktadır
![]()
Al benden de o kadar. Krizdir, sirkettir, sponsordur yedi bitirdi bu sene beni. Daha maça baslamadan 3-0 yenik durumdayım. Baslayınca en azından skoru esitlemeyi umuyorum...
son gun isim iptal oldu ancak hemen yeni bir is bulduk.
geldigimizden beri hersey dort dortluk olmasa da en azindan isim var ve calisiyorum diye tatmin olanlardanim...
isim olmasa buralarda bir basima ne yapardim onu hic bilmiyorum![]()
memnunum.![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
bende memnunlardanım![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
aslında bende buna benzer bir konu açmayı düşünüyordum benden önce davranmışsın
bende çilekeşlerdenim memnun olmayanlardanım.işim iptal oldu.şehir içi çalışacaktım şu an şehirlere uzak bir yerde çalışıyorum.server yada busboy olmayı planlıyordum şu an bulaşıkçıyım.bizden sonra iki arkadaşım gelecekti.işleri olmadığı için vizeleri iptal oldu.daha nolsun dimi![]()
memnunların sayısı artması en buyuk dılegımız ama cıleskesler olarak bızlerın memnunların sayısından her zaman onde olacagımızı ben garantı edıyrom,muhabbetım olan watcılar da daha ben memnunum dıyen yok gıbı ama forumda olması guzel![]()
bende memnunlar grubu içinde sayılabilirim herhalde en azından işimiz var ama bunun yanında kötü birde evimiz var aslında ortada sayılır![]()
Bızımde ıyı kotu bı ısımız var sabah kalkınca bugun ısım var dıyebılıyorumama genel anlamda memnunıyet onemlı ıs yasam ortam bunların hepsınde ıyı olan ınsan ıcın memnun denılebılır bence
:
![]()
bende memnun olan taraftayim..
kriz falan yok burda sabah 10 aksam 10 calisiyorum)) kriz bizi vurmadi
![]()
İnancımızdan şüphe duyanlar, O gün geldiğinde anlayacaklar.. uA|KaЯŞı lıksız bir sevda bizimkisi..
supermıs acheron ıscı acıgı varsa ben massachusetts den calıfornıa ya gelmeye varım burada krızdenmıdır yoksa patronun cımrılıgımı desek bılmıyom adam saatlerıazaltmak ıcın elınden gelenı yapıyo valla,over tıme hayal ederken of tımedan sıkıldık![]()
Konuya birde anket ekledim hatta cevabimi da verdim ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Bende memnunum gece geldim sabaha ise basladim haftada 45 saat gayet iyi
bizim burda tek sıkıntımız hepimizin türk olmasıingilizce konuşamıyoruz. artık amerikalılar bile türkçe öğrenmeye başladı naber nasılsın iyi senden naber gel git gibi basit cümleler kurabiliyorlar
bilimum küfürde bunlara dahil tabi
![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
bence ankete berbat seçeneğinin konmasını rica ediyorum![]()
tayvanlilar var burda elemanlara kanka
dostum asagi yukari gel git gibi gunluk kelimeleri ogrettik 22 turk 2 azeri 2 makedon digerleri cekik gozlu toplam 70 kisiyiz
is konusu cok sikici ve yogun
yorucu bi o kadar da pis
konaklama pahali
inanılmaz memnunum. water park ta çalışıyorum food ta. supervisor umuz menejerimiz inanılmaz iyi insanlar. ilk hafta 32 saat aldım zaten iş fuarındada 35 saat ciavarı söz vermişşlerdi. ama gayet iyi çalıştığım için vizorum odasına çağırdı ve 6 gün isteyip istemediğimi sordu tamam dedim galiba şu anda 38 saati fln bulucam. ayrıca her gece 2. işte çalışıyorum. her gece 4 saat çalışıyprum ve galiba ayda 800 dolarıo bulucak![]()
ya su sirketlere verdimiz paranın üstüne az bişey daha koyup pasalar gibi burda gezip gidebilirdik (memnun olmayan arkadaslar için sölüorum)ama work and travel al sana macera al sana rezilliğin alası
leonn dogru soze ne denır resmen su anda kara gecmekten zıyade gıren kazıgı fazla acı cekmeden cıkartmak ıcın cabalıom bende su anda dusunmekten baska bı sey yapamıyom harcadık parayı degse ınsan paraya acımaz, hıc bı sey kazandıgımız yok harcadgımız para yıkadıgımız bulasık ve sonunda sıfır kazanc(gercek bı hayat tecrubesı dısında kımseye guvenmemen gerektıgını ve sansına guvenıp bısey yapmaman gerektıgı gıbı vs kazanclar var sadece) bole bı sey iste adı sozde macera olan benım ıcın su anda felaket bı rezıllıkten ibaret olan programdır wat:s$$
subat aylarinda hayallerle baslayan amerikanin haziran ayinda gelipde gordugumuz boktan tarafai is sikintisi saatine 5-6 dolar almak overtime hayali kurarken haftada 40 saat bile bulamamak ki en kotusu mal gibi yalniz gelmek ama yinede yanimda turkler var allahtan.. bide bize gelirken neler anlatiliyodu guyya ingilizce gelisecek yok para kazanacaz yok amerika gorcekmisiz ulen alayi yalan yaha bi dogrusu var cok buyuk bi tecrube olcak sizin icin demislerdi evet cok buyuk bi tecrube oldu:d
ben cok memnunum burda sadece 4 turk war iswerenimiz belki abd nin eniyi iswereni ewinde camsirimizi yikioruz bize yemek yolluyor kizi pasta yapior cok iyi kazanioruz
Allah a şükür
her ne kadar bizimde çalışma saatlerimizi kesseler de hiç olmamasından iyidir
ben warim ilk isimde haftada 45 saat felan ikincisinde 15 saat calisiorum konaklamam iswerenim cok ii bide hic turk yok burda sadece 4 kisiyiz
cevap yazilamayali epey uzun zaman olmus ben yazayim dedimbenim de burda tek skintim hic turk olmamasiydi. tek turk ve ingilizcem cok iyi degildi.-di diorum cunku iki gun daha calisicam ve artik turkiye
onun disinda gozle gorunur bir skintiyla karsilasmadim ben. gayet iyi calistirdilar haftada 70 saati buldu,iyi de para kazandim. ha bi de ben gezemedim
isci olarak geldim gidiyorum iste. bi de sosyal guvenlik numaram yok
benden bu kadar.
ohh ohh haftada 70 saat demek Barrack Obama bile senın aldıgın parayı alamadıgını gosterır herhalde![]()
Peki.
şimdilik 60'a 40 memnunlar önde..iyi bir oran yani bu durumdan yakınan o kadar çok ki %80 memnun olmayan bekliyordum ben.
![]()
Electr: Neden banlandım siteden ?
http://www.turkishwat.net/member.php?u=4915 ( Electr )
insan ilk başta tedirgin oluyor ama sonrada başka bir ülke görme ve deneyim açısından çok şey kazandıgını görüyorsun.tabi herkesin farklı deneyimleri oluyor![]()
hic ii deildi sirket,vize ve sponsor acisindan.amerikaya geldigm an issizdm ve 10 gun boyunca is aradim.1 sekilde is buldum, hatta 2. ve 3. isi de bulup kole gbi calistim eylule kadr.kazandgm paralarin hepsini 1 ay amerikayi gezerek yedim. en guzeli de oydu ztn. su an hala amerikadaym. cok rahatim; ama is ararken sirketimden ve amerika sponsorumdan kaynaklanan hatalar yuzunden cok sikinti cektim. gelmeden once sirketinizi cok ii secmenizi tavsiye ederim...
there is nothing stopping me...
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks