ben cape cod yarım adasından falmouth dayım.Benden başka 6 türk daha var burada.Shaw's supermarket te çalışıorum.Burlara gelirseniz haber verin
ben cape cod yarım adasından falmouth dayım.Benden başka 6 türk daha var burada.Shaw's supermarket te çalışıorum.Burlara gelirseniz haber verin
Evet cape cod dakı turkler yavas yavas ses vermeye basladı gusel gusel bu bolgede olan arkadas sayısı gunn gectıkce artıyo ılerde toplanıp gusel bıseyler yapabılırız,bende southwellfleet deyım cape cod cular ses verın.
cape codu ele geçircez az kaldı=) hyannis wendyste 4türk south yarmouth 3 orleans 8 hyannis marinada 2türk daha.. 9türk hyannis wendyse gittik turkish mafia oldu adımız=))) 4kişi araba da aldık,hyannis-south yarmouth arası kısa olduğu için genelde birlkte vakit geçiriyoruz işten sonra
ozlemm isimlere bak![]()
cape codda bayagı turk varda bana denk gelmıyo herhalde sadece bı kısıyle ıletısıme gecebıldım dıgerlerıyle ıletısıme gecmek bısyler yapmak cok ıyı olur bı degısıklık olur yabı organızasyon ayarlayıp davet edecek hyırsever bı turk kardesımızı olsa ne super olur
![]()
Msn den iletişime gecelim adresimi paylasamam sebebi yasak olmasidir.
@Mod Edit
Konu break tarafından (17-01-2010 Saat 10:51 PM ) değiştirilmiştir.
Msn den iletişime gecelim adresimi paylasamam sebebi yasak olmasidir.
@Mod Edit
Konu break tarafından (17-01-2010 Saat 10:52 PM ) değiştirilmiştir.
Boston'da 4 yildizl otellerde oda basi fiyat 100$+-7$
max 4 kis kalabilirsiniz..Hawuz v kahvalti da mewcut
ilgilenen arklar pm dan ulasabilir
hayirli watlar..
boston yakınlarındakiler neler yapıyor?ne zaman işi bırakıp travela başlayacaksınız?
gidip gelenlerin nasıl geçti acaba yazları????
gidenlerin yazları nasıl geçti acaba??
merhabalr bu yaz bnde bi grup arkadşmla beraber gidiyorum boston düşÃ¼nüyoruz yada ocean city bende boston dhaa ağır basıyo açıkçasıdaha önce gidenler tawsiyee edermisinz?
we boston pahalımıdır?off day lerimz nasıl geçer neler yapabiliriz??
yardımcı olabilirseniz çok sewinirim
![]()
Boston biraz pahali diye duymustum ama sehir olarak cok guzelmis umarim bu yaz bana kismet olur gormek![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
baya deneyimli görünüyosunuztavsiye edebileceğiniz yerler warmı peki??
![]()
arkadaşlar bende bu sene Bostona gidiyorum Stanhope Garage isimli şirkette otopark görevlisi olarak çalışıcam
arkadaşlar bende funtown eğlence parkına gidiyorum saco da
arkadaşlar bende funtown eğlence parkına gidiyorum soca ya, giden arkadaşlar ile iletişime geçsek süper olur
centerville hakkinda bilgiis olan varmoi arkadaslar?
beyler ben bu yıl cape cod'a gidiorum orleansa varsa irtibata gecelmmm
Konu Roma tarafından (07-03-2010 Saat 11:52 PM ) değiştirilmiştir.
arkadaslar bende boston plymounth a gıdıcem gıden varsa haberleşelim
Konu corleone tarafından (20-05-2010 Saat 01:33 AM ) değiştirilmiştir.
Bende EastHam' a gidiyorum
su anda cape cod ocean edge te calısıyorum ama muhtemelen onumuzdeki hafta ici boston a gececegim...boston da social security numberım cıktıktan sonra is arayacagım. nerelere basvurabilirim ??is olanakları nasıl??calıstıgınız yerlerde employee aranıyormu??boston da calısan arkadaslar yardımcı olabilirse cok sevinirim..
koca forumda yokmu ya bostonda calısan bı arkadas???
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
arkadaslar boston da ev ariyorum...Ev arkadasi falan arayan varsa, yada tanidiginiz bildiginiz yer varsa yazarsaniz sevinirim...
Ben de normalde Wells'teyim; ama 2 hafta kadar sonra günübirlik de olsa bulunabileceğim sanırım Boston'da. ^^
Cap ou pas cap ?
merhaba
ben 2011 de boston'a gitmeyi düşünüyorum. off günlerimde bostondan nyc ye geçmek çokmu pahalı olur?
Sizce boston nasıldır? En hareketli eğlenceli bölgesi neresidir? birde kiralar pahalımı? bir arkadaşımla beraber gideceğim ya otelde yada bi kçk ev bulursak orda kalmayı düşünüyoruz yemk açısndan brz pahalı olmasn dye ev istiyoruz ama kiralar hep pahalımı evlerin?
bizde düşünüoduk boston ama biraz pahalı geldi diger yerlere göre ev kiralarıda otel paralarıda herkes farklı bişe sölüo ztn kafamız karıştı craigslistten ev fiyatlarına baktım diger yerlere göre pahalı ama çok güzel bi yer oldugunu herkesten duymak mümkün...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks