Dextro cok dertliymisin abi sendeğmez bu türk kızlarına evde kalıcaklar haberleri yok
Dextro cok dertliymisin abi sendeğmez bu türk kızlarına evde kalıcaklar haberleri yok
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
24 yili bisi digilmis be abi...
30unda yapamayan bile var..
S-pectacular
hayir bir tanesi hic durup duruken gelip benle tanisti gel beraber yuruyelim falan diye.1 ay sonra teklif ettim ben seni arkadas olarak seviyorum.ne arkadsligi ya ben seni tanimiyordum bile geldin...mehtapti adi....
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
filmini çekmeliyiz dextro senin
![]()
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
ya ilginctir bir suru kiz cok tatlisin cok sevimlisin falan dedi ama hepsi reddetti.oyuncak ayicikmiyim ben ya...
tamam iste dextro diyorum ya bunlar tipik turk kizi hareketleri..
once seni tanimaya calismis, sonra da olmamis..
bunlar boledir..
yarim saat seni keser , sonra kalkar gdersin solersin, ben seni ilk defa goruyorum derorda olduresin gelir onu..
yani dogal durum bunlar..yani onlar icin
not: bi kiatp yaz sen bence
S-pectacular
Bu türk kızları zaten hep böyle. Sonra rus kızlarına ilgi alaka gösterince hemen kızarlar kıskanırlar. Göstericez tabi rus kızlarına ilgi alaka bıktık artık sizin nazınızdan bağırışlarınızdan aşağıdaki videoyuda türk kızlarına ibret olsun diye koyuyorum hadi bakalım.....
http://www.facebook.com/video/video....9965647&ref=mf
asjdhasuıdhauısdhıasduhıasdasd
Dextro tecrübe kazanmışsın işte önündeki maçlara bak sen bence![]()
waaaavv baya dertli varmis![]()
S-pectacular
ben de bir arkadaşımın anlattığı bir olayı aktarayım buraya..
bizim arkadasın amerika.da doğup büyümüş, ingilizcesi anadili gibi olan türk bir arkadaşı buraya gelmiş geçenlerde.. şenliklerde takılıyorlar.. bizim arkadaş da bu çocugu amerikalı diye tanıtıyormus.. bir sure sonra etraflarını kızlar sarmıs, hepsi ingilizce konusmaya calısıyorlar cocukla, asılıyorlar filan..
kızlardan biri baya bir abartmış ama "ben de seninle geleyim mi amerika'ya demiş", yuh dedim yavnedir bu yabancı, amerikan sempatizanlığı..
Bende buna benzer bir hikaye anlatayım benim bi arkadaşım erasmustan yeni geldiği bir vakit Bara gitmiştik aramızda kızlar masasını tanıyan arkadaş vasıtasıyla bizim bu erasmustan gelen arkadaşı isveçli değişim öğrencisi olarak tanıttık masaya. Kızlar buna bi alaka bi alaka. arkadaşın ingilizceside normal düzeyde öyle ahım şahım bişey değil. Ama kızların ingilizcesi yerlerde olduğundan farkmıyorlar tabi durumu. Sonra aynı gece içlerinden bi kız bu arkadaşı evine götürdü. İngilizcesinin yettiği kadar türk erkeği olsaydın böyle ilk geceden evime getirmezdim gibi laflar etmiş en sonunda arkadaşta dayanamayıp ya ben türk erkeği olsaydım die türkçe sorup kızı dumur etmiş. Alın işte fark!!!!!!!!!!
hemcinslerimi savunmak isterdim ama bazı noktalarda gerçekten haksız sayılmazsınız,ama her iki tarafta da bir yabancı hayranlığı olduğu gerçek..
S-pectacular
kızların tutumlarından dolayı mı erkekler yabancı kızlara yöneliyor,yoksa erkekler yabancı kızlara yöneliyor diye mi kızlar boyle davranıyor orasını bilemicem artık![]()
Dextro kardeş sana da hep kötüler mi denk gelmiş böyle,senin kısmetin de Amerikadan mış demek ki![]()
Evet moldovalı kızlar çok güzel oluyor,geçen de tanıştım bir iki kızla,hakkaten çok güzel kızlardı,
S-pectacular
ben olaya zaten yeterince objektif bakıyorum,savunabileceğim bir durum olsa bişiler yazardım ama bazen hemcinslerimi savunmak gerçekten zor oluyor,kızların kaprislerine ben bazen bir bayan olarak tahammül edemezken size hak vermemek mümkün değil,napalım biz de böle yaratılmışız,türk kızlarını bu halleriyle seven,kaprislerine dayanabilecek yüreği olan bir insanoğlu çıkar heralde![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks