0.20 0.30 kısmı komik olmusta adamın illaki bir nedeni vardır. destinde agır sacmalamıs
![]()
0.20 0.30 kısmı komik olmusta adamın illaki bir nedeni vardır. destinde agır sacmalamıs
![]()
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
resmen ben şuan 1980 neoliberalizm vs saçma makaleler okuyodum malum final haftası ve bu niyaziden resmen seçmeler yapılır ya
-günde 20 saat çalışırım ben o sorun değil!
-Benim okulum kafadan uzadı.Bu donem sadece bir ders verebildim. ikinci donem notum 0.30 civarı bırsey olur ama asla 0.20 nin altına ınmez.
ve sürekli kullandığı ..sen kimsin ki ?
ruhu şad olsun.
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
beyler 1.70 de alınabilir mi?? ve de GPI lara bakarken hangi senenin hangi dönemine bakıloar?
benim bu dönem ortalamam 2.70 genel 2.50 bana 2.50 yi söyledi
bi de bugün red yedim ve de moralim baya bi bozuk tekrar girmeyi düşünüorum bi de bu dönemin GPI nı da götürücem bu yüzden 15 haziranda alıcam GPI yi bu yüzden 15inden soora randevu alabilirmişim dolayısıyla haziranın sonuna kadar yetişr mi işlerim?
bu arada 2. vizeye giren ya da gircek var mı?
onla irtibata geçsem olur mu acaba?
arkadaslar istanbulda bir numaralı gisede ki hindli amerikalı kadından red yiyen var mı :S
Arkadaşlar az önce UPS ile geldi pasaportum.
Vizem onaylanmış.
1.31 ortalama ile vizeyi almış bulunuyorum.
İyi dilekleri için herkese bir kez daha teşekkürler...![]()
Gözün aydın ,hayırlısı olsun
Tekrar tebrik ediyorum![]()
Somethings never changes..
Hey maşallah, hayırlı olsun![]()
yaaa lütfen şu pasaportun ve transkriptin fotosunu ekle yaaa, millete örnek olsun, hadi be hacı... hayırlı osun bu arada...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Gittim uçak biletini de aldım hemen.
8 Haziran sabahı Amsterdam aktarmalı, Washington DC'ye gidiyorum.
Fotoğrafları da koyuyorum, belki ortalaması düşük olan arkadaşları cesaretlendiririz...
( Transkript hakkında yorum gelmezse sevinirim![]()
![]()
)
Özel bilgileri kapadım
http://img5.imageshack.us/img5/2485/transkript.jpg
http://img5.imageshack.us/img5/2839/vize.jpg
Tekrardan herkese teşekkürler, iyi eğlenceler...
vay bea =))) Helal olsun kardeşim herkeze örnek olsun =))) . Destingirl'ü bu konuya davet ediyorum![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
hayırlı olsun dostum sansın varmıs ki sarısın abiye denk gelmissin =) iyi yazlar =)
hayırlı olsun, helal olsun![]()
TEbrik Ederim.
İlk gidişindi sanıyoırum?
Ben 1,86 ile gecen sene ikinci gidişimde tırsmıstım.
bu sene ikinci donem bası itibariyle ortalamam 1,59,
Bolum baskanlıgından bu donemin notlarını cıkarttırdım,
Referans mektubuna da bu donem sonu 2.0 civarı olacak gibi gozukuyor falan yazdırttım.
3. gidişim umarım cıkar ki ben tırsıyorum,
bu sebepten cesaretini bi kere daha kutluyorum![]()
@rahdan
Teşekkürler...
İlk gidişim değil,
Geçen sene de gitmiştim![]()
bence itü lü olamanın ayrıcalığı =) ve önceden america ya gidip döndüğü için şansın çokmuş
herşey risk almaya değer
kutluyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks