Work and Travel
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Roadshow'08

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Exclamation Roadshow'08

Merhaba arkadaşlar. İlk önce forumdaki bu güzel bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Hepsi çok yardımcı oldu bana. Şimdi soruma geleyim. WAT'08 programına yaklaşık 2 ay önce (Kasım 2007)'de yazıldım ve road showların yapıldığı yerden bayağı uzak olduğum için ve tam fuar zamanıda sınavımın olduğu için katılamayacağım. Sizce bu iş bulmamı neakdar çok etkiler? İstediğim 3 iş var ve buralara alınacak öğrenci sayısı yaklaşık olarak toplamda 190 civarında. Sizce bu işler road showdan sonrasına kalır mı? Biri eğlence parkı diğer ikiside housekeeper..!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

march hangi sirketle gitttigini biilmiorm ama bende gidijem roadshow a we istedigim yerle gorusmek için rezerwasyon yaptırdım...cnk yerler sınırlıydı..gidebilsen senin için cok iyi olurdu aslında..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Campus şirketiyle gitmekteyim ve gerçekten şimdiye kadar gösterilen ilgiden oldukça memnunum. Road Show'a kesinlikle katılamıyorum çünkü bizim üniversite çok erken açılıyor çok geç bitiyor. Nasıl bunu başarıyorlar bilmiyorum, herkesinki ocak başı biterken bizimki şubatta, ikinci dönemde herkesin mayıs sonu haziran başı biterken bizimki temmuzda bitiyor.! Bu sebepten dolayı ki Road Show tam final haftasının ortasına denk geliyor. İstediğim işleri inşallah başkaları seçmez Tek şansımız bu herhalde..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks