alp sen 3 aylığına mı gidiyorsun yerleşmeye mi
Şekli burda değiştir gitmeden önce veya dönünce![]()
alp sen 3 aylığına mı gidiyorsun yerleşmeye mi
Şekli burda değiştir gitmeden önce veya dönünce![]()
ya arkadaşlar birimiz amerikada yaşayan bir türkten öğrensede şu saç kesimini nasıl anlatıcağımızıda bizde ona göre bişiler söyleyelim valla o kadar inkilişçe konuşuom saçımı nasıl model olucağını anlatamam heraldezaten onu söylediğim vakit benim inkilişçe tmmdır
![]()
gitmeden once sacinizin resmini cektirin ,sonra resmi yaniniza alin, berber'e gittiginiz zaman ona gosterin bak boyle kes diye![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
benim saçlar uzun şuan gitmeden amerikan kestiricem ordada bi makina alırım sıkıldıkca 3 e vururm kendim ne urasıcam elin berber amerikalısıyla
arkadaşlar güzel ve eğlenceli cevaplar gelmiş. herekese teşekkürler ve amerika yolunda başarılar..
AEK
ya ben gidince pembeye boyatıp rasta yaptırcaktım tırstım walla hadi o kadar parayı verdik bide güzel olmazsa??
ev arkadaşlarının saçını makas ve tarakla ben traş ediyordumbedavaya getirdiler keretalar, ben berber miyim? hayır...
![]()
la bu kadar kolay mı saç trası etmek yaw
deneyim bakiim ben de
denek cok ne de olsa![]()
S-pectacular
ya uğraşmayın tencereyi kafaya koyun artık kafanıza uygun biçimde geleni...alın size amerikan traşı düzgün kesilir böyle diyorsanız....
Wat
valla en iyisi orda ben berberlikten anlarim diyeceksiniz ordaki tum turkler size kestirtecek saclarini![]()
kendi sacinizi da kuafore gidip i want shorter hair diyin ki ben kotu ingilizceyle bunu soyleyip kadinla anlasmistim
Google da biraz arama yaptım bir diyalog buldum. Burada kullanılabilecek her türlü terim var sanırm.
It’s been almost three months since I got a haircut and I went to the barbershop where I always get it cut. But when I got there, the barbershop had been replaced by a hair salon.
Shinobu: Hi, I used to get my hair cut at the barbershop that was here.
Nicole: Yeah, they closed. We’ve been open for about a month. I can cut your hair.
Shinobu: Uh...I guess that’s okay.
Nicole: Why don’t you come over here and sit down. What do you have in mind?
Shinobu: Well, as you can see, my hair is pretty curly. When it’s long, it looks like an Afro. I want it to be a lot shorter, but I don’t want a buzz cut.
Nicole: Are you sure you want to cut it? If you keep it long, you could have great dreadlocks.
Shinobu: Uh, I’m not sure that that style would work for me.
Nicole: Okay, then. How about if I cut it short on the sides, leave the bangs medium length, and then keep the back long?
Shinobu: No, I don’t think that would work, either. I’d like it an inch off the collar in back, above the ears, no sideburns, with a part down the right side. I really just need a trim.
Nicole: Hmm…how about if I shave your head? You’d look great bald.
Shinobu: No! I definitely don’t want that. You know what, I just remembered that I’m supposed to be somewhere else right now.
Nicole: Oh, are you sure? I’m sure I know exactly what you want.
Shinobu: I’m sure you do, but I really have to go.
I left that hair salon as quickly as I could. Who knows what would have happened if I’d stayed there? She may have given me a Mohawk!
Script by Dr. Lucy Tse
alıntı yaptığım site(audiosu da var):
http://www.eslpod.com/website/show_p...sue_id=2805857
yukarıdaki diyalog karışık gelenler kısaltmak için "I just need a trim." diyebilirler.
Konu xcraft tarafından (05-05-2009 Saat 02:56 AM ) değiştirilmiştir.
en iiisi kestirmemek...
Arkadaşlar McDonalds'da uzun saçı sorun ederler mi sizce? Sonuçta şapka takılır,ya da başka bir çözümü vardır?
Ben yine de kısaltırdım saçlarımı ama 3 numara yapamam bu saatten sonra.Kaç yıldır uzun saçlarım.Şapka,bone kullanırsam sorun olmaz heralde.
kısa-uzun arası saç sahipleriNormalde 2 haftada bir kırıkları aldırıyorum ben.Orada bu hem zor hemde sürekli olduğu için pahalı olur.Var mı aklınızda bir fikir? Uznun saç sonuçta bir zaman sonra şekil bozukluğu ortaya çıkıyor..
arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var.
gitmeden önce saçlarımı kazıtmayı yada 1-2 numara yaptırmayı planlıyorum.hem orda zorluk olmaması açısından hemde saçlar güçlenir belki diye.
ama pasaportta saçlarım 1 numara değil.illaki arada görüntü farkı olacak.bir de aktarmalı olarak uçacağız.havaalanlarında sorun yaşarmıyım acaba ne dersiniz?
dostm ben mcdonaldsta calistim,new orleasn tarafinda zenciler arasindaydim.
gittigimde saclarim gayet normaldi kisalik bakimindan.hic kestirmedim turkiyeye gelene kadar.
is yerine sorun etmiyorlar cunku sapka takmak zorunlu.sapkani cikartirp sacini duzlersen calisrken wc ye gonderip elni yikatip tekrar is basi yapiyosun.yani sac uzunlugu sorun degil sapka oldugu icin...
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
ayrica sac kesimi cok pahali : D 13$ di
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
baba saçları ya kısa ya uzuna tamamla
Merhaba sayin arkadaslar, onceden hep dusunurdum wata gitmeden once berberler kuaforler heryerdemi turkiyedeki gibi diye.wata gidince gordumki tek tuk kuafor berber var ve turkiyedeki gibi ayrim yok ayni kisi hem bayan kuaforlugu hemde erkek kuaforlugu yapiyordu.cok ilginc gelmisti.bugun yine saclarimi kestirmeye gittim.herzamanki gittigim berber adam.bugun aksama kadar siranin var oldugunu,bana randevusunu ancak ertesi sabaha verebilirmis.benimde bugun saclarimi kestirmem gerektigi icin baska berberler aramaya koyuldum.ve bir berbere dalis yaptim.iceri girdigimde gordum, tras edecek kisi genc bir kiz.cok tuhafima gitti.kibar elleriyle cok guzel tras etti.ve amerikada ilk defa ,daha dogrusu hayatim boyunca ilk defa bir bayan tras etti beni.ve 14 dolar bayildim.gecen sene 10 dolardi.birde kagit tuttusturdu elime birdahaki gelmemde iki dolar indirim yapacagini soyledi.cok da guzel bir kizdi kendisi.allah sahibine bagislasin.
en cokta sunu merak ederim,wata giden kiz ogrenci arkadaslarimiz bu sac olayi felan icin acaba hic kuafore felan gittilermi.ben ondort dolar odediysem herhalde onlar elli dolar oderler![]()
Peki.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks