bugün delta ile 13 haziran gidiş 10 ekim dönüş 600€ aktarmasız güzel iki bilet rezervasyonu yaptırdım, almak isteyen , düşünen varsa-forum yetkilileride izin verirse- detayları paylaşabilirim, bu arada fiyat konusunda yorumlarınızı bekliyorum...
bugün delta ile 13 haziran gidiş 10 ekim dönüş 600€ aktarmasız güzel iki bilet rezervasyonu yaptırdım, almak isteyen , düşünen varsa-forum yetkilileride izin verirse- detayları paylaşabilirim, bu arada fiyat konusunda yorumlarınızı bekliyorum...
nereye gidis ? bide nerden yaptirdin??
geçen güne kadar british airwaysin 520-535 arası fiyatları vardı
airfrancein halen 570€ civarı fiyatları var
deltanın aktarmasız olması güzel
Ben Adana-İstanbul-NewYork-Utah (Salt Lake) uçuşu gidiş dönüş 1165$ a aldım Delta'dan..Sadece Adana-İstanbul uçağı thy gerisi delta..
17 haziran gidiş 11 eylül dönüş..
KARDES YA BİRAZ BİLGİ VERSENE YA NASIL AYARLADIN ACİL BEKLİYORUZ SİMDİDEN SAOL MAİL :
Mail adres, paylaşmak forum kuralları gereğince yasak .
Konu break tarafından (03-04-2009 Saat 11:48 AM ) değiştirilmiştir.
istanbul-jfk NY arası , forum yöneticileri izin verirse isimde paylaşabilirim...
birkaç yöneticiye özel mesaj gönderip sorsana
arkaaşlar aldığım acentanın telefonunu paylaşayım o zaman sizlerle, anfor tour, bornova , küçük park şubesi, emrah diye bi satış elemanından aldım, , tel: 0232 388 54 14, herkese kolay gelsin...
Acenta fiyati oldugu icin konu diger uyelerimize de gosterilebilir .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bence fiyat cok guzel benim sirketimde 15 hazirana istanbul-ny jfk 650 euro aktarmalı olarak rezervasyon yaptırmış daha iyi fiyatları arıyorum şimdi bende.
9 haziran ist- NY jfk + 9 haziran JFK- Richmond VA gidiş,
Dönüş 6 ekim JFK- İST , 1340TL ' ya az önce aldım.
+ birde onur air antalya istanbul 34 TL bulmustum 2 hafta önce direk aldım onuda. tamda 9 haziran sabah 8.30 da. super uygun geldi bana bilmiyorum siz ne dusunursunuz ?![]()
bende dün aldm;
İzmir-İstanbul-NY-Seattle-Ketchikan Gidiş
NY-İstanbul Dönüş
toplam 1680 TL
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks