Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Job Offer_Its important for me

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Arrow Job Offer_Its important for me

Ben Usa ya self gitmek istiyorum.Orda çalışacağım yer job offer wermiyor.Onun için bende bi tanıdıktan yardım istedim.Bana bi job offer lazım dedim.Bana ne imzalamamı ,nasıl olmasını istiyorsan gönder ben imzalayıp fakslarım dedi.Ben ne gönderecem şimdi tam olarak_?Job offer örneği warmı acaba sitede.Ben araştırdım bikaç link war ama çalışmıyor._?Son ve önemli bi sorum olacak.Wize görüşmelerinde USA da tanıdıkları olanlara red weriyorlarmış.Geri dönmezler diye.Acaba job offerden işimi kendim bulduğumu anlarlar mı_?

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı casanova21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Usa ya self gitmek istiyorum.Orda çalışacağım yer job offer wermiyor.Onun için bende bi tanıdıktan yardım istedim.Bana bi job offer lazım dedim.Bana ne imzalamamı ,nasıl olmasını istiyorsan gönder ben imzalayıp fakslarım dedi.Ben ne gönderecem şimdi tam olarak_?Job offer örneği warmı acaba sitede.Ben araştırdım bikaç link war ama çalışmıyor._?Son ve önemli bi sorum olacak.Wize görüşmelerinde USA da tanıdıkları olanlara red weriyorlarmış.Geri dönmezler diye.Acaba job offerden işimi kendim bulduğumu anlarlar mı_?

Simdi hangi firma ile anlasacaksan onun sponsor firmasinin self sozlesmesini yollayacaksin Amerika 'ya . Daha sonra isveren o formu doldurup tarayicidan taratip sana yollayacak . Amerika 'da tanidigin oldugunu soyleme kucukte olsa red yeme sansin olabilir . Oyle birsey derse hayir yok dersin fazla endise etme . Isini nasil buldu diye sorarsa internetten ya da arkadasim araciligi ile dersin .

LINK = http://rapidshare.com/files/21187908..._2009.pdf.html
    LINK = http://rapidshare.com/files/21187945...ation.pdf.html
    Konu break tarafından (21-03-2009 Saat 10:02 PM ) değiştirilmiştir.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Şimdi ben şirkete gidip benim tanıdığın faks numarasını mı wereyim_?Bu numaraya job offer örneği gönderin mi diyeyim_?

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı casanova21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi ben şirkete gidip benim tanıdığın faks numarasını mı wereyim_?Bu numaraya job offer örneği gönderin mi diyeyim_?

Simdi sana CIEE ve United Studuies Sponsorlarinin sozlesmelerini yolladim . Eger anlasmis oldugun sirketler bu sponsorla calisiyor ise yolladigim sozlesmeleri Amerika 'ya taratip yollayabilirsin . Fakat sirketin bu sponsorlar ile anlasmali degillerse anlasmasi oldugu sponsorun sozlesmesini sana yollasin , sen onu Amerika 'ya yolla . Taratip yolla faks ile ugrasma . Bu sozlesmeyi Amerika 'daki isveren kisi imzalayacak . Sonra oda imzali sekilde sana yollayacak . Sende Amerika 'dan gelen imzali belgeyi sirketine vereceksin .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ya zaten muhtemelen bir nevi sahte bir is sozlesmesi olacak sanirim tanidiginin yaninda calismayacaksin .. o zaman istedigin bir is sozlesmesini yolla tanidigin isveren kismini doldurup taratip sana tekrar yollasin sen de sirketine ver onu bu kadar anlayacagin...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Anladım çok teşekkürler yardımınız için...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks