Arkadaşlar bu havayolunu kullanıcam büyük ihtimalle fakat sitede kimse uçmamış veya bilgi yazılmamış bilen arkadaşlardan yorumlar bekliyorum
Arkadaşlar bu havayolunu kullanıcam büyük ihtimalle fakat sitede kimse uçmamış veya bilgi yazılmamış bilen arkadaşlardan yorumlar bekliyorum
o ne yaw ilk defa duyuyorum![]()
Simdi baktim . 16 Haziran - 28 Eylul tarihleri 835$ aslinda fena fiyat degil fakat su anda British Airways 537 Euro .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ben british airwayse baktımda 20 mayıs gidiş 20 eylul donuş londra aktarmalı miami 325 euro..nie böle ucuz:S
@zeratulhak
# Gidis , donus mu ?
# Vergiler dahil mi ?
# Kendi sitesinden mi baktin ?
kendi sitesinden baktım evet ama vergiler hariçmişdahil olunca 674 euroya denk gelio gidiş donuş ..bence gene ucuz delta falan 1700 tl istio gidiş donuşe
674 euro 1500 tl civari bir sey yapar... daha ucuz yani![]()
@Ozgursum
Istanbul - SLC , 775 Euro . www.ekobilet.com 'da .
ben 18 haziran gidiş 18 eylül dönüşlü bileti 585 euroya alıcam ama firma hakkında bilen biri varmı konuyu dağıtmayalım
yapma ya ds gelip vizeyi alana kadar baya artacak heralde...
büyük ihtimalle ole olucak ben ds gelmeden alıcam bileti artık görüşmem baya iyi geçmişti
buyuk risk ama bunu dusun yine de su an icin iyi fiyat ben bundan daha dusuk fiyatkarin bulunabilecegini bilmiyorum
slm arkadaşlar gideceğim tarihteki en uygun fiyat olması nedeniyle aerosvit airlines'tan biletimi aldım daha önce bu havayolunu kullanmış kimse varmı?
Tamam da konforu falan nasıldır?? Benim de o firmadan alasım var![]()
uçaklar hemen hemen aynı.. sonuçta transatlantic uçuyoruz![]()
EQUIPMENT:BOEING 767-300/300ER
ben iyi olacağını düşünüyorum ufak bir araştırma sonucu hosteslerinin çok güzel olduğunu gördüm
![]()
![]()
THY'da bir gariplik var çirkin hatunları flnda hostes yapmaya başladılar neyse bişi demicem standartlar değişti galiba
.. bu yaz uçtuktan sonra aerosvitin nasıl olduğu konusundaki tecrübelerimi paylaşacağım
![]()
![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks