arkadaşlar benim vize görüşmemde bugündü.bende biraz bahsediyim.izmitten istinyeye gideceğim için gece 4:30da kalkıp,5:00da yola çıktık ve 6:40da ordaydık.7:20de sıraya girdik.15-20 dk beklemeden sonra pasaport kontrolleriyle içeri girdik.üstünüzün aranması,telefon teslimatı falan derken sıra numarası aldık ve saat 8:00di.ben bu arada masalar olucak ve bizde önlerindeki sandalyelere oturup konuşucaz diye bekliyordum.ama banka gibiydi içi

ilk numaram çağrılınca belgelerimi verdim.sonra mülakata gitceğimi zannettiğim için diğer tarafta bekliyordum.ta ki çekik gözlü bayanın adımı söylemesiyle diğer tarafa yöneldim.arkadaşlar kulaklarınızı dört açın ne dediği çok anlaşılmıyor.sonra orda parmak izimi aldıktan sonra tekrar mülakatı beklmeye koyuldum.zenci,tombul bir bayan ve sarışın zayıf bir bey vardı.(şu an farkediyorum ne kadar zıtlarmış

)zenci olan biraz katı birine benziyordu diğeri ise oldukça güler yüzlüydü.adamın aksanı daha kuvvetliydi ama zencide çok katı gözüküyordu.anlıyacağınız kim gelse farketmez diye düşünüyordum.ve sonra sarışın adama denk geldim.ben:b görevli:g
g:günaydın(ben büyük bir stresle ingilizce konuşcağımı zannederek gittiğim için oldukça şaşırtıcı geldi

)
b:günaydın
g:how are you?
b:fine.you?
g:fine.where will you work in usa?
b:I will work in fast food reataurant.
g:is it mac donalds?
b:no.I dont know name.but not mac donalds.
g

key.where?
b:new york.
g:what are you studying at university?
b:radio,cinema and television.
g:do you want to be a director?great job.
b:yes,I want to be a director.
g:what is your favourite director?
b

aklıma ilk gelendi.)emir custurica.
g

tanımadığını belli etti)
b:he is from bosnia-hersagovina.
g:which films has he got?
b:I dont know his film's name in english.
(bu arda hem gülümsüyor)
g:what is favourite american director.anybody cant be.
b

yine aklıma ilk gelen)guy ritchie.
g:where do you studying?
b:I am studying at kocaeli university.
g:what are your parents job?
b:my father is retired ana my mother is house-wife.
g:are you studying prep class?
b:yes.
g:hazırlık haa.
bu knuşmalardan sonra belgelerim tam olduğu için bir tek ups kartını aldım ve oraya adresimi bıraktım.sonra kafama takıldı.herkes elinde yeşil kağıtla çıkıoyr bende bir şey yok.ordaki görevliye sordum belgeleri eksik olanlara veriliyormuş.ve biten görüşmemle birlikte üstümden büyük bir yük kalktı.
Bookmarks