beyler lafayetteye gideniniz var sa biraz bahsedebilirmi nasıl biryerdir ne işler yapılır. eğlence olanakları nasıldır vs.??
work and travel
beyler lafayetteye gideniniz var sa biraz bahsedebilirmi nasıl biryerdir ne işler yapılır. eğlence olanakları nasıldır vs.??
work and travel
Konu aek tarafından (25-11-2010 Saat 02:53 PM ) değiştirilmiştir.
AEK
yokmu gidip gelen bilgi vercek olan??
AEK
Lafayette'ye sanırım @Maj gitmişti bu sene...
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
indianapolisle chicago arasında bir yerde
indianapolise 1saat
chicagoya 2saat mesafede yani amerika standartlarında çok yakın haliyle pek canın sıkılmaz hafta sonları diye düşünüyorum
ama şehir hakkında bilgim yok pek fazla nüfusu da 200bine yakınmış
Bir sn. Hangi lafayetteden bahsediyorsun ? Ben Lousiana-Lafayette'den bahsediyorum
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ben indianadakinden bahsettim ama bilmiyorum belki de louisianadakidir
Havaalanından çıktığınız gibi nefes darlığı yaşayacaksınız. Muhtemelen Kasha veya Edyta adındaki hakikaten "super"visorler sizi 4 saat bekletip, oradan alacaklar. İşte o anda sorunlarla geçecek bir yaza adım atmış olacaksınız. İş yerinizde 30 saatin üzerinde çalışma imkanınız olursa değerlendirin. Çalışmazsanız da dışarı çıkmayın 45 derece civarında olan sıcaklıkta yollarda yürümeyin. Bu "şirin" kasabada cumartesi geceleri barlara gidip eğlenebilirsiniz. Arada sırada da malle gidersiniz o kadareylül civarında da kasırga heyecanı!!!! yaşarsınız. Eğer coğrafya ile ilgileniyorsanız ne mutlu size. Ayrıca kesinlikle uniwestia ile gidin!!!
![]()
ben luisana lafyetteden değil indiana lafayetteden bahsetmiştim.
chicago ya yakın olduğu için düşündüm. chicago nasıl biryerdir bilen varsa onuda anlatabilirmi??
AEK
arkadaşın yazısının altında belirttiği şirketle ilgili görüşleri tamamen değişmiştir. daha sonra kendisi şirketin adında bir başlık açıp. bizleri bilgilendirmek istemiştir. burayı okuyup ta kimsenin yanılmasını istemem. bu şirketle ilgili arkadaşın asıl düşünceleri tamamen değişmiştir. diğer başlıktan bilgi alabilirsiniz.
what's up nigga
nasıl değişmiş benim görüşlerim? ben gidin derken, tavsiye ederim seçin anlamında demedim. Görüşlerime katılıyor musun katılmıyor musun çözemedim. O şirket beni ilgilendirmiyor artık !
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks