Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerikan Ruyasi Yalan Oldu

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Amerikan Ruyasi Yalan Oldu

Missouri`ye gidecem diye yola cikmaya hazirlanirken sirketin acemeligi yuzunden isim iptal edildi. Son anda ucagimi degistirdim ve New York`a geldim. Daha sonra sirket bana Six Flags`da is bulunca Masasuchest diye bir eyalete otobusle geldim ve sirket beni dag basinda bir otele yerlestirdi. Burasi mahrumiyet bolgesi gibi Ise bir haftadan erken baslayacagimi sanmiyorum. Kodak`da calismak icin gelenler supriz yasayacaklar haberiniz olsun

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Keşke uçak biletini iptal etmeyip kendin Missouri'de bi iş baksaydın bir sürü masraf etmişsindir şimdi, new york'a fark ve ceza ödedin tabii zaman kaybı sonra new york mass otobüs bileti ve moral bozukluğuda üstüne...Simdi bu durumda yapman gereken en önemli şey kesinlikle moralini bozmamak, bu zorluklarla karşılaşılanın yalnızca sen olmadığını bilmen gerekiyor ki kendini güçlü hissedebilesin.
    llorando, de cara a la pared...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı leventnoir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke uçak biletini iptal etmeyip kendin Missouri'de bi iş baksaydın bir sürü masraf etmişsindir şimdi, new york'a fark ve ceza ödedin tabii zaman kaybı sonra new york mass otobüs bileti ve moral bozukluğuda üstüne...Simdi bu durumda yapman gereken en önemli şey kesinlikle moralini bozmamak, bu zorluklarla karşılaşılanın yalnızca sen olmadığını bilmen gerekiyor ki kendini güçlü hissedebilesin.
    Sirket biletimi dedgistigini soyledi ama Istanbul havalimananindan cikarken biletimin degismedigini hatta bavulumun Chiago`ya gidecegini soyledi o moral bozukluguyla ucaga bindim ve kosa kosa American Airlines masasina gittim. Oradaki bayandan Allah binlerce kez razi olsun biletimi degisti hatta o New York@a gidecem diye mesafe azaldigi icin uzerine para verdi. Bu islemleri yapana kadar vakit daraldigi icin beni 4 saat sonraki ucaga verdi ve bavulumu sag salim New York`da aldim. Buraya gelen butun Turkler sikayetci. Bakalim ilerleyen zamanlarda ne olacak

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Vay be üstüne bir de para aldın iyi bari mass otobüs biletin çıkmış, bence bu seneki watçıların genel sorunu tam olarak amerikaya yayılamamaları. Şirketleri işyerlerini iyi update edememiş amerikaya çok yayılamamış ve hep gönderdikleri yere gönderiyorlar ve bir yığın türk bir yığın başka watçı oluyor oysa bin bir türlü alternatif var
    llorando, de cara a la pared...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

kardeş aynı durumda olan bi sen değilsin merak etme benimde maine'deki işim bir gün öncesinden iptal edildi ve ben boston'dan new york'a bi daha uçağa binmek zorunda kaldım. üstüne o kadarda para ve şu an delaware diye bi yerde patronu türk bi restaurantta haftalık sadece 12 saatliğine saati 2 dolar artı tips lerle garsonluk yapıyorum ve eğer 1 aya kadar 2. iş bulamazsam burda acımdan ölcem ve geri gelmek zorunda bile kalcam. bende şu anlık bu kadar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)