Allah Allah Arkadaslar Bırı Oye Bırı Boyle Dıyor Elzem Mı Degılmıdır Bu Pul ısı
Ben Fırmama Asla Guvenmıyorum Zaten Hıcbısıy Bılmyıo Advıs Verdıgımız Para Bosuna!
Allah Allah Arkadaslar Bırı Oye Bırı Boyle Dıyor Elzem Mı Degılmıdır Bu Pul ısı
Ben Fırmama Asla Guvenmıyorum Zaten Hıcbısıy Bılmyıo Advıs Verdıgımız Para Bosuna!
denemesi bedava biraz erken girersin chekin e vede pasoport kontrola geri çevirirlerse koşa koşa alır gelirsin bişi demezlerse çıkar gidersin
at deve almıyoruz yav.. altı üstü 15 ytl bişi verin gitsin... kafanız kulagınız rahat olsun..
richard çıkarken 15 ytl ödemiceklermi yani onumu sölüyosun?
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
bu uygulama aslında geçen seneden beri var ama işlemin nasıl gerçekleşiğini anlamış değilim. banada şirketim yurtdışı çıkış harcına gerek yok demişti bende öyle rahat rahat gittim ama görevli pasaport kontrolünde çevirdi ben durumu izah ettim ama görevli kabul etmedi bende mecburen pulu oradaki vezneden almıştm. işin ilginç yanı ise benden 2 gün sonra gelen arkadaşımdan herhangi harç felan istenmemiş olması.
olayın özeti şudurki arkadaşlar eskiden bu para 15 milyon değildi 75 milyon ciwarlarında bi paraydı en son zamlarla oraya ulaşmıştı sanırım ve öğrenciler için ağır olacağından alınmıyordu ama artık herkesten bu para alınıyor 15 milyon olduğu için.20 kere heralde bu forumda yazıldı giden arkadaşlarda ödediklerini birçok kez söylediler ama yinede yatırmak istemiyosanız kendi tercihiniz.
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
benim uçağım sabah 6 da kalkıyo aceba o saatte hava limanındaki vezne açık olur mu bilen arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi? sonra kalmayalım orda 15 ytl için![]()
bu isi son gune birakmamak icin ne yapmak lazim arkadaslar bankadan yatiriliyomus die duydum
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
anlasildi bankadan gidip bunu halledicez son dakkaya birakip zaten onca stresin icine bunu sikistirmak istemem
peki hangi bankaya yapıcaz ödemeyi ?
ben ziraate bgn gittim yatırdım..pasaport numaranı ve tc kmlik no nu istiorlar,sora makbuz veriorlar tamamlanıor..pul falan almadım ben yani..sadece makbuzum var.
iki dakida önce aradım havalimanı, o maliye bakanlığının deski hala varmış ve 24 saat açıkmış, öyle bankada cebelleşmeye gerek yok
llorando, de cara a la pared...
Bu arada sadece hizmet için giden ve yurtdışında oturumu bulanlar yatırmıyor 15 ytl ye düştüğünden herkes yatırmak zorunda
llorando, de cara a la pared...
aman yaa ona para buna para pul alalım kafamız rahat etsın transıt vıze alalım kafamıs rahat etsın sunu yapalım kafamız rahat etsın battık yaaaa![]()
eee arkadaşlar kısaca,bu harcı havaalanında uçuştan önce yatırabiliyor muyuz?yoksa illede önceden bankaya mı yatırmak zorundayız?...
(başka şeylere cevaplar verildikçe insanların kafası karışıyor maalesef...)
arkadaslar hic kafaniza takmayin bu pulu bakin ben taktim gitmeden once megersek havaalaninda da her saatte yatiriliomus yurt disi cikis harci adi altinda,bi cok arkadasim gece 3 gibi aldi o pulu havaalanindan gumruk burosundan...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks