bence valızıne tuvalet kagıdı ve ıslak mendıl al derım ve tırnak makası,bırasda ekmek yada annen pogaca falan yapsın gıdenler cok sıkayetcı ekmek kulturlerı yokmus orda baya zorlanıorlarmıs. ıyı yolculuklar![]()
ıslak mendıl ve tırnak makası aldım ama tuvalet kagıdı annemın aklına geldı ama ben gerek yok ona dedım.ya yıyecek acısındanda hanı el cantasını yolculuk sırasında almak yanındakını rahatsız edıcı bı durum olcagını dusundum.yıyecek zaten vermıyorlarmı ucakta?
gıden 2 -3 arkadsta yemeklerde sıkayetcı olmuslar .bence kokmayan bıskuvı cesıtı bırseyler goturebılırsın tmm ucakta yemek verıcekler ama hava alanlarında beklıceksın ıs yerıne gıdene kadar zaman gecıcek malum hava alanlarıda baya pahalı:Syınede sen bılırsın ama ben goturmeyı dusunuorum.
ucustan 24 saat once sistem acılıyor![]()
ama sırt cantasına yıyecek alınmıyor diye bılıyordum?
Nurçin, son 1 ay biraz sancılı oldu senin için ama şükür ki tüm işlerin halloldu ve yarın yolcusun.Şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
evet melih yardımını hiç bi zaman esirgemediğin için ve sabrından dolayı sana tşk ediyorumdarısı başına
![]()
evet bu konuda foruma ne kadar teşekkür etsek az,neredeyse herşeyi buradan öğrendik.
arkadaslar tum herseyımı koydum.sırt cantama elektronık sozluk, bı kaç parça yedek gıyecek koydum.ayrıca bı kaç tanede bıskuvı koydum..valizi kapadık..bakalım saat sayıyoruz..![]()
ii yolculular ....
yanına bence yedek pil alma alırsanda valizine koy cunku benim bildigim pilleri alıyolar :S:S:S kotu bişey almaları ama alıyolar
FORZA ES-ES
bavulun 23 kiloyu geçiyosa içinden hafif ağırlıktaki içgiyim veya tshirt bodyleri sırt çantana koyabilirsin rahatlatır bavulu aklında olsun :=)
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
aa almammı 1000 dolar aldım.yeterli olur umarım![]()
ama şoyle bı durum vaar.ben sımdı gıttıgımde 200 dolar deposit+90 dolar ilk kira+90 dolarda ulaşıma vericem yaklasık 500 dolar bu gıderler için.geri kalanıda harclık işte..
umarım dedıgın gıbı olur..bıskuvı tarzı seyler koydum sırt cantasına umarım problem cıkmaz..
ya gercekten yiyecek buyuk bi sıkıntı..
bursa-istanbul+istanbul-newyork+newyork virginia=4+11+8+6(istanbul havaalanında ve newyorkta bekleme sureleri) =29
yani yaklasık 30 saat bişey yemedim. ucakte verilen yiyecekler iğrencti agzımı bile surmedim. virginia da burger king e gittik bi hamburgeri bitiremedim. midem kuculmustu ve amerikanın havasından kokusundan olsa(ortam deişikliği) gerek hiç bişey yiyesim yoktu. hamburgerin tadı bile cok farklı geliyodu.
o yuzden yiyecek tedbirinizi alın arkadaslar..
arkadaşlar ben kaçıyorum şimdi..1 kaç saat uyuyayım en azından..laptop almayacagım yanımda.o yuzden hemen bılgılerı paylaşmak zor olabılır..fırsat buldugumda sızlerle yasadıklarımı paylasacagımdan emın olun..herkese sorunsuz yolculuk dılıyorum..hoşçakalın![]()
haydi iyi yolculuklar![]()
iyi yolculuklar...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
iyi yolculuklar.... biraz geç oldu ama idare et...![]()
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
Hadi iyi yolculuklar umarım iyi ve dolu dolu bir wat geçirirsin![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks