Tamam arkadaslar benim ds numaramdam buldum adresi nette.gonderiyorum size simdi LA QUINTA INN-VIRGINIA BEACH
192 NEWTOWN ROAD
VIRGINIA BEACH, VA 23462 bu da nosu (757) 497-6620
Tamam arkadaslar benim ds numaramdam buldum adresi nette.gonderiyorum size simdi LA QUINTA INN-VIRGINIA BEACH
192 NEWTOWN ROAD
VIRGINIA BEACH, VA 23462 bu da nosu (757) 497-6620
iste benim adres arkadaslar benim simdi cikmam lazim internetten kullanim surem doldu maalesefbana yazarsiniz burdan ben okurum yarina geldigimden.ayrica bana orulariniz olursa buryala ilgili veya hazirlik felan gidisle ilgili kafanizda bir soru olursa yazisalim burda ok.kendinize iyi .yazmayi unutmayin..kendinize iyi bakin.grs
dostum bizde 3 kişi geliyoruz 22 sinde... ocean front inn otelde çalışacaz...
kalacak yermizi biz bulacaz.. sen kendinmi buldun.. nasıl bulunuyor ev zormu.. fiatlar ne durumda teşekkürler... buda otelimiz.. http://www.oceanfrontinn.com/
hakkos,ben calistigim otelde kaliyorum haftalik 75 dolara ama ev durumu nasildir tam bilmiyorumda.havaalindayken norfolk iki turkle karsilastim kari-koca bana dediler su an bile bura cok kalabalik'ogrenci dolu.(tabi ben pek goremedim) konaklama icin bilmiyorum ama gunden gune zormus ev bulmak sen kacinda geliyorsun buraya.
bi haberles bakalim sen yinede karadenizli benim gonderdigim adresede bi bakarsin bu arada sen haftaya geliyosun heralde umarim bulursun burda.
otelin adi LA QUINTA INN-VIRGINIA BEACH
ADRESIDE BU 192 NEWTOWN ROAD telide (757) 497-6620
VIRGINIA BEACH, VA 23462
simdi google maptan baktim yakin sayilir bizim oteller. valla guzel buralarda benim kaldigim yer sahilde degil tam yolun ustunde calisma sartlari rahat burda benim is kolay housekeeping getir gotur.biraz temizlik.zaten yanimda amerikali arkadas var bana yardimci oluyor.merak etme bu konuda
32 saat su benim calismam kardes.overtime olabilir'kesin degil su an.oteldeki islere bagli yogunluguna bagli. ben daha 2 gun oldu calisali.overtime olursa 1.5 kati oluyormus saati.
benim konaklamayi isveren sagliyordu.calistigim otelin odasinda kaliyorum tekrar.karsilama bana yoktu kardes.sozlesmede havalaninda indigin yerde cab yani ttaksi tutacaksiniz diye yaziyodu.Ben oyle yaptim 38 dolar odedim bunun icin tabiki.ssn yede bu hafta ici basvurcam persembe calismiyorum patron bana o gun halledersin dedi
valla kardes ben burda pek yerleri bilmiyorum ikinci is icin benim yanimda calisan amerikali arkadas var ondan rice ettim deim benim ana dilim turkce ingilizcem bi yere kadar ve ben buralarida pek bilmiyorum dedim bana ikinci bi is bulabilirsin dedim senin cevren vardir burda.sagolsun bi hafta sure isted ilgilencem dedi bana.bakalim bekliyorum.ikinci is sart gercekten.
iyi yapmışın kardeş.kolay değil ama şart dediğin gibi.ben biraz erken gelecem iş başlangıç tariinden önce yani.bakmayı düşünüyorum artık nasıl ve nerde bakılır onuda bilmiyorum.ordaki wat çı arkadaşlarla irtibata geçebilirsem olur sanıırm.başka türk varmı senin otelde...
konaklama icinde kardes bu otelin kalma parasi normalde cok ama bilmiyorum'biraz zor ama. sen bi ara istersen olur mu olmaz mi yaparlarsa iyi olur hem senin hem benim icin.
tamam kardes sen bak bi.sen calismakta istiyon heralde.ben sikiliyorum burda .fakat soyle soyliyim.benim calistigim otelin 2 yeri var viriginia beachde bu benim kaldigim yer otelin ikinci yeriymis ayni adda halbuki benim dsimdeki la quintina inn pasificdeki luintin ama benim simdiki kaldigim yerde newton roaddaki la quntina inn pek ogrenci yok;3 tane sadece wat ogrencisi var o otelde.fakat otelin diger yerine baktim senin ramadaya filanda yakin. sbenim simdiki kaldigim yer ile diger yer arasinda 20-25 dk var arabayla.yani senin otelede 20-25 dk var.bak sende istersen google mapta 2 tane la quinta inn var.Ya ben isverenle gorusup diger yere gecmeyi istiycem.cunku orasi daha canli ve daha cok ogrenci var.sirketimede mail attim simdi durumu anlattim ben ds imde yazan yere gitmek istiyorum diye.onla ugrasmaya calisacagim.kafani karistirmadim umarim arkadasim.yeni bir konuya gectim![]()
ya kardes iste benim asil dsimdeki yer beache de yani sahil tarafinda.keske orda olsaydim.ev icin filanda bakabilirdim aslinda senin icin.benim kaldigim yeri anlattim sana.burda ev filan yok pek.villalar var burda genelde.bende iste bu durumu cozmeye caliscam patronlada konuscam durumu anlatcam.zor bura benim icin diycem.gercekten bu isler cok karisik.sen keske konaklama ile isi beraber halletseydin.biraz zor olcak senin icin ama'sunu soyliyim sana ek olarak burda insanlar gercekten cok iyi buraya gelirsen sana yardimci olacaklarini dusunuyorum.gerci her insan ayni degildir ama ben 3 gundur burdayim insanlar gayet nazik ve iyiler.Interneti bile su an benim otelin karsisinda bir yer var girdim oraya kullanmak istiyorum dedim adamlar hic itiraz etmedi bile.umarim senin is de olur.depozit filanda verme oyle dikkat etme sonra geri almasi riskli olur hemde pahalidir depozit vermek zaten o kadar masraf yaptik bide o eksikti![]()
eyvallah kardeş sağolasın.
senin işe gelince bencede değiştir.daha kalabalık yerde olmak iyidir.insanlar kibarmış hakkatende.öle diyor gidenler.ya şirketlerin sahtekarlığı başta konaklamalı dediler sonra yok.nefret ediyorum bu şirketlerden.daha öncede söledim belki bazen kendimi wat la amerikaya giden öğrenci değilde şener şenin ilyas salmanı almanyaya götürdüğü işçilerden biri gibi görüyorum![]()
Yalnız o Almanya diye İstanbula götürüyorduAman dikkat diyelim..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
valla bende kendimi su an oyle hissediyorum kardes... bakalim benim durumu halletmeye caliscam.senin durumunda insallah halledilir.Benim simdi cikmam lazim kardes is 4 de bitti saatte su an 7 burda daha hic bisey yemedim hemde bu bilgisayari ortak kullaniyo otel musterileri onun simdi bi musteri gelirse cikmam lazim cunku baya bi saattir kullandim.yine boyle yazisalim burda arasira sorunlar uzerineumarim hersey iyi olur.kendine iyi bak grs kardes.
özgür biz 22 sinde geliyoruz... 3 arkadaş... bizim otel tam denize sıfır ocean front da.. haritadan baktım sana çok uzak gibi degil.. görüşürüz orda...
slm, arkadaslar bugun beach e gitttim.gercektende muhtesem bi yer.super bir plaji ve burda yapilacak bir cokda aktivite var,arti cokta wat ogrencisi var her ulkeden bir suru magaza,dukkan yani baya kalabalik ayni antalya'cesme'bodrum sahilleri gibi.Tabi benim calistigim yer uzak biraz beache.otelime benim durumumu konusmak icin gittim.bakalim bir seyler yapmaya caliscaklar belki beache gelebilirim.olmazsadacok kere otobusle buraya gelip giderimde.Buraya gelecek arkadaslar gercekten sanslilar.... ayrica saat burda 8 orda kac soylememe gerek yok heralde simdi kimse cevap yazmaz heralde![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks