bi aksılık olmazsa ds formu elıme vıze tarıhıne kadar gecmış olursa 18 inde vize goruşmesı var ..ama sorun sukı pasaport bu kısacık aralıkta nasıl yetışıcek? bu işleri hızlandırmanın herhangı bı yolunu bılen varsa cevaplarını beklıyorum....
![]()
bi aksılık olmazsa ds formu elıme vıze tarıhıne kadar gecmış olursa 18 inde vize goruşmesı var ..ama sorun sukı pasaport bu kısacık aralıkta nasıl yetışıcek? bu işleri hızlandırmanın herhangı bı yolunu bılen varsa cevaplarını beklıyorum....
![]()
Dostum vize görüşmen 18 de olumlu geçerse merak etme hemen 2 günde postalıyorlar, Cuma gittim görüşmeye salı günü pasapotum geldi, hatta ups ten mesaj gelmişti konsolosluktan pasaportunuz alındı yarın elinize ulaşır şeklinde bir baktım akşam 5 te geldi pasaport![]()
llorando, de cara a la pared...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
riskli bi durum. ben ds formumla girdim pasaportum 10 gun sonra geldi mesela. genelde kısa surede geliyo ama necronun da dediği gibi kimse garantisini veremez.
Ankara'da 2 günde geldi vizem.
hiç belli olmaz...
Pasaport iki gün içinde de gelebilir, bir hafta sonra da...
Riskli olmuş... Artık gelmezse bileti iade edeceksin, ileriye alacaksın
yapacak bir şey yok
benim girdigimin ertesi günü elime geçti pasaport.hatta ups in cep telefonuna attıgı mesajdan daha once geldiama sınıfımda benımle aynı gun benden 1 saat once gorusmeye gıren arkadasımız halen pasaportunu beklemekte :S artık nasıl bı sıstem bılemeyız ama hayırlısı olsun dıyelım
yani daha vize alıp alamiyacağın belli değilken uçak bileti alman biraz riskli olmuş. haa dersen ki benim ingilizcem çok iyi falan filan o zmn bilemembenim pasaportda 2 gün sonra elimdeydi...
Benim de senden fazla bir farkım yok, vize görüşmesine Haziran' ın 16 sında gideceğim. Uçak bileti ise Haziran 20... :s
ya beyler anlamadıgım pasaportu almadan neden ucak bıletı alıosunuz.hadi vıze basıldı gec gelebılır bellı olmuo yanı yanan paranıza yazık olacak...umarım erken gelır..benımde 18 hazıran vıze gorusmesı ınsallah onu atlatırsak ucagıda hallederız heralde![]()
Son ana kalmışsa elbette vizeyi beklemek lazım, ama çok ucuz bir bilet bulunmuşsa biletin alınmasında fayda var
llorando, de cara a la pared...
bıkkın vize görüsmen nsl dı umarım almıssındır bende 18 ınde gırdım gorusmeye 20 sınde pasaport elımdeydı
biz adresusa ile gitmeye karar verdik vizemiz gorusmeye girdikten 2,5 sonra geldi bide bizi dusun neler cektik 2,5 ay boyunca tum adres magdurlarina selam olsun...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks