Arkadaşlar edurehber le gidecek olup yarın ki oryantasyona katılacak var mı?
Arkadaşlar edurehber le gidecek olup yarın ki oryantasyona katılacak var mı?
I beg for mercy, i plead, tell me
Why? why me?
Ya ben onunla gitmiyorum ama bende katılabilir miyim, çünkü benim şirketin kendi oryantasyonu yok![]()
llorando, de cara a la pared...
valla hiç bilmiyorm ki ama zor olabilir çünkü boğaz turu eşliğinde olacak yinede çok emin değilim ama
I beg for mercy, i plead, tell me
Why? why me?
Vay anasını, boğaz turu eşliğinde miben bi arıym onları
![]()
llorando, de cara a la pared...
bende katılıyorum. orada görüşmek üzere. levent bana sorarsan bir şansını dene. Orada uzun saçlı sakallı bir adam göreceksiniz şaşırmayın o benim.![]()
boğaz turu eşliğinde oryantasyon haedurehber şimdiden başlamış,gelecek sene için reklama
![]()
yok hocam,boğaz,sarıyer sahilinde bankta oturuncada güzel,eduya çok kızgınım birkaç arkadaşımı mağdur ettiği için,asıl önem vermeleri gereken şeyleri yapmayıp böyle lüks şeylerle öğrenci çekmeleri biraz abes kaçıyor![]()
ben bayagı sıkıntı çektim hatta şuan hala DS im yok vize tarihim belirsiz konaklamam belli degil herhangi bir uçak bileti edinmiş degilim fakat bogaz turlu oryantasyona gidiyorumburada acayip bir ironi söz konusu ahah. harbiden sımdı dusununce bayagı saçma.
ne güzel oryantasyon o öyle boğaz turu falan
bu arada bu ortaynatsoyn türkçe mi?
bizde sadece ingilizce ve kötü bir aksanı olan biri tarafından yapıldı bu oryantasyon..
bizim oryantasyonda ciee'den bir yetkili gelip anlatmıştı birşeyler ve kötü bir aksanı vardı..
nereli olduğunu söylemişti ama hatırlamıyorum..
bunun haricinde bir bilgilendirme yapılmadı bize türkçe olarak
bu forum olmasa şu an sıfır bilgim vardı açıkçası![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks