arkadaşlar ehliyetsiz san diegoda pedi cab yapabilirmiyim??
bilgi sahibi olanların yardım ve görüşlerini bekliyorum arkadaşlar...
arkadaşlar ehliyetsiz san diegoda pedi cab yapabilirmiyim??
bilgi sahibi olanların yardım ve görüşlerini bekliyorum arkadaşlar...
Konu burak273 tarafından (29-05-2008 Saat 06:54 PM ) değiştirilmiştir.
Kardeş sen diyorsun ki ben sahtekarlık yapacağım bana yardım edin.
Böyle bir şey olabilir mi ya?
Öyle şeyler yazmışsın ki neresinden tutsak elimizde kalır.
Kardeşim bırak bu klasik savunma mekanizmalarını.Neymiş yapacam demiş misin?
Birincisi eğer yapmayacaksan neden soruyorsun?İkincisi eğer yapmayacaksan neden bilgi sahiplerinin yardımlarını bekliyorum diyorsun.Üçüncüsü ben zerre kadar birşeylerden anlıyorsam bu iş zaten senin aklına yatmış ki soruyorsun.
Yani madem yapmayacaksın ya da yapmayı düşünmüyorsun merak ediyorum acaba Ehliyetsiz pedi cab ??? (yardım) gibi bir başlık açma ihtiyacı neden hissettin?
Forumda amacımız Amerika'ya gidecek arkadaşlara normal yaşantılarında ve resmi prosedürlerde yardımcı olmak, sahtekarlık yapmalarına yardım etmek değil.Eğer sorularını biliyorsak yardımcı olmaya çalışırız bilmiyorsak araştırma yapar yine yardımcı olmaya çalışırız fakat seninki gayri yasal ve gayri ahlaki bir şey.
Acaba ben sana bak kardeşim bu işi şöyle şöyle yapabilirsin desem cevabın "ben zaten düşünmüyorum ama işte iş olsun diye sordum" mu olurdu?
Dürüst yaşamak,kurallara ve yasaklara saygılı olmak bir hayat tarzıdır.Fakat sizin düşündüğünüz şeyler sadece kuralları çiğnemiyor aynı zamanda başka insanlar için de potansiyel bir tehlike taşıyor.
Benim böyle bir düşüncem yok,bu konuyu açmamdan bu anlam çıkmaz gibi laf cambazlıkları yapma bence zira hiçbir değeri yok.
Bu konu hakkındaki bu son mesajım.
sorum zaten "ehliyetsiz pedi cab yapabilirmiyim?" di
ki orda başka soruda yok zaten bu 1
2.si son msjın olursa sevinirim soruma cevap vermiyosun boşuna caz yapma![]()
ehliyetsiz pedicab yapamazsın..
mcgyver cok haklı bence..sonucta bu bizim icin oldugu kadar bizden sonraki ögrenciler icinde bir firsat.Bu sekilde yapilan sahtekarliklar her gecen yil yapilan işleri ve prosedurleri dahada zorlastiriyor.Bence birak sahtesini git adam gibi al ehliyeti cok zor bi$e deil.Cekecegin strese degmez..
eyvallah peki prosedur nasıl işlio pedicab başvursunda onu biliyomusun?
bildigim kadariyla kolay bi test bide direksiyon sinavi var. toplam maliyeti 65 $ civari.ama son zamanlarda vergi sisteminden dolayi şartlar zorlaştirilmi$ diye duydum..
ama buna girebilmem için türkiyede ehliyetimin olması gerekiyo dimi?
Kardeşim yapmak zorundayım diyorsun ama istemiyorsun. Al sana bahane işte. Benim ehliyetim yok de, yapma.
Sahte ehliyet falan olmamış yani.
Arkadaşlar . herşey iyi hoş. Fake yapın . onu yapın bunu yapın.. Ama yakalanırsanız.. "Abi vallaaa öğrenciyiz" ayağını yemezler götürürler merkeze.Böle bi tekerleme vardı dimi![]()
Konu Fiorex tarafından (29-05-2008 Saat 12:36 AM ) değiştirilmiştir.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Arkadaşlar o kadar tartışmışınız ama ehliyet kesin gereklilikler arasında mı
Sorun değil diye duydum ama yalanmı doğrumu
Son durum nedir
yap da gör babayi) bizim arkdas pedıcap de yedigi ceza ıcın 1 hafta mahkemeye gitti icin hafta ıcerıde kaldi... hemde yle bıryer ki ... ıgrenc tek kelime ile. adamların hıc sakası yk bizm buraya benzemezzzz bence pdicap e hıc gitmeeee
bu arada bilgi ksin olmasi lazim türkis licence yoksa vermezler./.
türk ehliyeti olması lazım
ordaki ehliyeti almak için !
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks