Arkadaşlar Temmuzda MeTallica Konseri Var Ama Acı Gerçek Bu Forumdan Kimse Gidemicek çünkü Konser Temmuzda çok Yazık Oldu Geçmiş Olsun
Arkadaşlar Temmuzda MeTallica Konseri Var Ama Acı Gerçek Bu Forumdan Kimse Gidemicek çünkü Konser Temmuzda çok Yazık Oldu Geçmiş Olsun
valla ben çok üzüldüm eğer vize alamasaydm gidip bilet alcaktm![]()
bende cok uzuldum.peki amerıkada eger uygun duserse katılabılecegımız rock am rıng veya rock n coke gıbı festıvaller yokmu.varsa bılenler tarıhlerı yazarlarmı ve nerede oldukları..
bi ben gidebilcem sanırım eheh..orda gidemedim burda gitcem yani..turkishwat tişörtü giyerim artık..genelde eğlence parklarının düzenlediği konserler oluyo onlara bakın..tarih yer burdan birilerinin yazması biraz lüx olur bi de oraya gittiğinizde takip etmeniz daha iyi..
bu sene sağlam gruplar geliyo acaip sinir bir durum
Metallica'da gelmez gelmez 10 sene, ben çıkarım yurtdışına gelir. Şaka!![]()
evet yaa şaka gibi bencede aynı durum benimdevalla 20 mayıs vize görüşmem vizeyi alamassam direk metallicaya bilet alıcam en önler 350 ytl imiş
25 haziranda LP konseri varmış. İlk defa TR'ye geliyorlar.
admin (at) turkishwat.net
oo tamamdır ozaman senin resimdeki eleman senin inadına coşar konserdegerçi bilmiyorum gidip gidemiceğni ama gidemessen metallica gbi seninkide hayalkırıklığı olur heralde
![]()
malesef gidemiyorum problem olmazsa 16 haziranda yolcuyum. inşallah amerika'da yakalarız. daha birlikte foto çektirecektik. daha önce gittiğimde japonya turuna çıkmışlardı şimdi türkiye'ye geliyorlar. var bi terslik
admin (at) turkishwat.net
evet zaten hep öyle olur istediğin şeyler ters gider ama en sonunda olur istediğin şey zor olsada yani en azından bende böyle oluyor inş. sendede öyle olur
![]()
arkadaşlar gidince goruceksiniz. amerikada zencilerin olmadıgı tek yer rock konseridir![]()
süper yaaa çok ilginç gerçekten ya neden zenciler rock dinlemez bu konu başlığı bile olabilir yani
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks