İyiydi gayet gulumseme goz kontrolu filan. Ben kimlik gostermeyi unuttum sadece bu kadar
Sonuçlar ne zaman açıklanacak beyler be bilen var mı ?
Danışmanıma sordum bu perşembe yada cuma açıklanır dedi. Bence yarın açıklanır kalanlar için video linki de gelir tekrar
Arkadaşlar merhaba , bu forumu açan kişiye öncelikle teşekkür ederim. Bende Uç gun once CİEE mülakatına girdim. 2senedir spor yapıyorum ve yüzme konusunda teknik ve Uygulamalı olarak iyiyim.lifeguard olmak istediğimi soyledim. Danışmanla yaptıgım mülakatta advance seviyesindesin dedi. Mülakata girmeden çıkmış 35 40soruyu çalıştım hepsini kendime gore 35 50saniye Arasında cevaplayacak biçimde hazırladım.neyse heyecan vardi tabi. Pzt gunu mülakata girdim. Ilk soru klasik amerikaya gitme sebebin nedir.. Ikinci soru Uç tane yeteneğini söyle , üçüncü soru bi geldi soruyu dahi anlamadım hatirlamiyorumda ; what the navigation ... Gibi biseydi .. Dondum kaldim.. Gectim soruyu diger bi soru Amerikan stereotip vs gordum sacma salak tribe girdim. Laptopu kapattım.sinirden 8 10tane sigara icmisim sonradan farkettim.. Yapılmayacak bisey degil bu mülakat ama heyecan ve çalıştığım o soruları Karşımda göremediğim icin afalladım..giren bütün Arkadaşların hakkında hayirlisi olsun.. Geçemeyen arkadaşlar varsa burdan paslasalim aramızda.
Arkadaşlar mülakatı geçemeyenler için daha fazla soru paylaşabilir miyiz ? Belki ikinci mülakatta işimize yarar ya bi umut
What do you think is the best thing about this program?
When you picture an American tourist,what do you see?
Im going on vacation. Where should i go?
Why did you choose your course of study?
Name 3 of your best skills.
Bana cikan sorular bunlardi ozellikle turist sorusunda dona kaldim ne diyecegimi bilemedim aklima bisey gelmedi heyecandan.
Bana mail gelmedi arkadaşlar heyecan dorukta neden gelmedi bisey diyecek olan var mi
Ben geçmişim, tekrar girecek arkadaşlar kendinizi fazla yıpratmayın bir kere girip gördünüz ikincide rahat geçersiniz bence. Hepimizin hayali gerçek olması umuduyla umarım hepiniz geçersiniz, şimdiden başarılar dilerim.![]()
Bende gecmisim 7 uzerinden 6 almisim hadi hayirli tekrar gireceklere basarilar
merhaba arkadaşlar bu siteyi malesef yeni buldum arkadaşların yazdığı sorular çıktı keşke daha önce baksaydım malesef bende kalmışım ikinci link gönderildi lütfen giren olursa soruları paylaşsın bekliyorum teşekkürler
Furkan sen hangi sirket / subeden kayit oldun
Arkadaşlar yokmu hiç ikinci kez sınava giren acaba farklı mı sorarlar yoksa aynı mı sorarlar ne dersiniz? Lütfen bi yardımcı olsanız
Soru gruplari farkli olur
4 5 tane farkli soru gruplari var her grup 5 sorudan olusuyor her hafta bu gruplari karistirip soruyolar yani gecen hafta olan sorular haftaya degisecek
arkadaşın dediği gibi 4 5 farklı soru grubu var her hafta değişiyor bu 4 5 grup soru rastgele geliyo karşınıza. Ben son gün girdim burda arkadaşların paylaştığı soru grupları olarak 3 farklı grup görmüştüm önceden ama bana bunlar çıkmadı ve şok oldum onun için tamamen sorular üzerinden çalışmak bence yanlış olur sadece burda çıkan soru gruplarından rastgele bir tanesini seçip ona çalışmak mantıklı çünkü soru grupları değişince temelde soruda sorduğu şey değişmiyor sadece soruş şekli değişiyor bi soru grubuna çalışıp o çalıştıklarını karşına çıkan soruya bağlayabilirsin.bana mesela amerikalı bir turistin fotografını görünce aklına ne geliyor diye bişey cıktı daha onceki sorularda da What do you think of when you hear US culture? böyle bir soru vardı ben mesela amerikalı insanlar ve amerika geliyor aklıma deyip daha önceden bu soruya çalıştığım cevabı söyledim aşağı yukarı aynı şeyler. onemli olan sakin olmak ve her soruya bişeyler soylemek grammer fln takmıyo adamlar ben gramarre dogru durust hiç dikkat etmedim aklına ne geliyosa soylemek onemli olan ve bi de son 2dklık kısıma guzel bir konuşma hazırlayıp bunu ezberlediğini hissettirmedn sakin bir şekilde konuşup rahatca geçilebilir. ikinci kez girecek arkadaşlara başarılar
1)What do you think about best thing in the work and travel?
2)I am going to vacation.Where should ı go?
3)What is the name of your 3 best skills?
4)tell me a time that you have been dissappointed about your behaviour.
5)Son soru ise üniversiteye gidiyor olmanın iyi yanları nedir tarzı bir soruydu.
Arkadaşlar bunlar bu sabah girdiğim ciee mülakatının sorularıdır.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Pazara Gününe kadar ins giren birkaç arkadaş olur , çünkü benim danışmanda ikinci mülakatta farklı soruların gelecegini ama temelde aynı Şeyler olcagini söyledi ; ben pzt girmeyi düşünüyorum çıkan soruları paylaşırım sizinle
çok sıkıntılı karın ağrılı bi süreç hepinize kolay gelsin dostlar![]()
Evet ut bursa
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks