Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: LifeGuard hakkında bilgi yardım !

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Standart LifeGuard hakkında bilgi yardım !

arkdaşlar lifeguard olmayı planlıyorum yeterliyim 250 metre falan yüzebiliyorum ancak bütün gün dolanıyormuyuz güneşin altında zencilerle akraba olacak kadar yanıyormuyuz merak ettım yapan arkdaşlar varsa bilgi verirse sevinirim he bide eğitim nasıl oluyor ne öğretiyolar

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Her isyerinin zorluk seviyesi farkli olabilir ancak wat olarak ben iki cesit cankurtaranlik gordum.Biri buyuk eglence merkezlerindeki cankurtaranlik digeri apartman ve sitelerin havuzlarindaki cankurtaranlar.
    Eglence merkezi / Aqua parklardaki cankurtaranlar genellikle scan dedigimiz kafalarini durmadan belli bir sure icerisinde cevirip tekrar ayni noktalara bakar.Bu tur parklarda ayni anda bircok cankurtaran bulundugu icin bulundugunuz bolge devamli degisir daha cok zencilesebilirsiniz cunku yarim saat suda yarim saat golgede sonra kaydiraklarin tepesine vs gezersiniz ancak mola imkani daha fazladir.
    Ikinci cesit apartman ve sitelerin havuzlarinda calismak.Bu tarz islerde gordugum kadariyla daha fazla para kazanabilirsiniz haftada 6-7 gun calisiyordu bizim apartmann cankurtaranlari.Ancak bu islerin handikapi genellikle yalnz calismaktir,semsiyenin altinda sabahtan aksama kadar bos bos oturur gelen giden olmayabilir yani daha rahat ve sıkıcıdır.

Tabi bu yazdklarim benim kisisel dusuncelerimdir.Bastan dedigim gibi bunlar calistiginiz yere gore degisiklik gosterrbilir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Egitim konusunda genel ilkyardim egitimi veriyorlar oncelikle daha sonra havuza atlayis pozisyonu (compact jump),kurtarma sekilleri ve scan yapiliyorsa (scan patterns) ogretilir.

Acemi Watçı Alperbursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Geçen hafta egitimdeydim 300 metre yuzdurduler ben yuzucuydum zorlanmadim ama normalde sadece iyi yuzerim diyen arkadaslarimin ciddi manada yoruldugunu gordum iki eliyle tuglayi tutup bacaklariyla cekmeye zorlananda oldu yazılı sinavda cankurtaran firmasinin insafina kalmış ama paragraflar uzun oluyor..calisma kosullarinida arkadas iyi aciklamis

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Cankurtaranlık kolay değildir arkadaşlar güneş ve akşama kadar "scan yapmak" insanı baya bezdiriyor alexandrşa ya katılıyorum. ben de big kahunas ta cankurtarandım.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)