Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 97 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2014 wat için kayıt yaptıranlar bu başlık altında toplanalım

Acemi Watçı AliArslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Thumbs up 2014 wat için kayıt yaptıranlar bu başlık altında toplanalım

Merhaba arkadaslar firmaya kayıt yaptıranlar bu baslık altında toplanalım ve gelişmeleri paylasalım yararlı bir baslık olacagına inanıyorum katılacak veya dusunenlere yardım da etmiş oluruz
    İlk olarak kimler kayıt yaptırdı benden baska
    not: arama kısmında bişey arattıgımda 404 error veriyor bu sorun bitek bendemi arkadaslar

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Hocam tarayici olarak ne kullaniyorsun? Bende herhangi bir sikinti yok.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Tecrübe Puanı
    0

Opera denedim chrome denedim explorer bile denedim sorun ayni arama yaptigimda cikiyor fakat uzerine tikladigimda 404 error veriyor

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı AliArslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Opera denedim chrome denedim explorer bile denedim sorun ayni arama yaptigimda cikiyor fakat uzerine tikladigimda 404 error veriyor
    Aramayi yapiyorum cikan sonuclara tikliyorum giriyor bende
    Google Chrome.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende duyulmuş firmalardan birine kayıt oldum bu sene gidiyorum inşallah. İş bölge seçimi hakkında pek bilgim yok. Gidenlerle irtibata geçelim tek olmak istemiyorum.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar merhaba yine bir amerikan ruyasina dalalim dedik.2014 yazinda wisconsin dells teki chulo vista resortda busserlik olacak benim isim ve isbasi 22-23 haziran gibi.bu tarihlerde o bolge is ve cevrelere gidecek olan varsa bana ulassin.macera bizi bekliyorrrrr......

Tecrübe Puanı
    0

Ne cabuk iş seçimi yaptın benim kayıt yaptırdıgım firma kasım ayında gelmeye baslıcak falan dedi beklemedeyim hala sorunsuz bir wat geçirmek için sürekli arastırma içerisindeyim birde 2 yıllık olupda kayıt yaptıran varmı aranızda benım durum bu şekilde
    vize sorularına bile calısıyorum işin acıgı aslında bende busser vale tarzı bi iş istiyorum ama o işler olmazsa lifeguard olur parklar olur sonrasına diger işlere bakıcam artık fiyat olarak ne ödediniz arkadaslar benımki 1600$ 300$ ön ödeme yaptım ve firma interrail bileti hediye edicekmiş bakalım nasıl olacak

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hangi firma o 1600 dolar + 300 dolar? Bana bu firma 1750+300 dolar fiyat verdi ayrıca hediye filan demedi?

Tecrübe Puanı
    0

Tam ücreti 1600$ 300$ ön ödeme yaptım kalan 1300$ global vizyon ile kayıt oldum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben başka bir firma ile kayıt oldum o zaman normal

Tecrübe Puanı
    0

Profilinde armada yazıyor ya yanlıs hatırlamıyorsam görüştüm ben orayla armada ile kayıt olmak istemiştim ingilizce ögretmenyle mülakat yaptık sorduklarını cevapladım uzun veya kısa en sevdigin ders ne diye sormustu benım okul acılmadıgından dolayı cevaplıyamadım dersim yok suan için diyemedim heycandan yeterli bulmadı danısman biraz daha calısıp gelmemi söyledi bende hiç ugrasamam diye vizyon ile görüştüm gecen yılda görüşmüştüm bana ilgili geldiler o yuzden gittim konustum direk kayıt oldum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Evet armada ile gidecem ben daha mülakata katılmadım da çok zorlamazlar Ben ama tek olmak istemiyorum uçakta veya amerikada firmadan tanıştırmalarını istedim yapacaklar umarım.Hangi bölgeye gidiyorsun

Tecrübe Puanı
    0

Gelen islere gore degisecek tabi ama hani soyle sahil kasabasina yok demem
    Yok ya zorlamiyor firma hic yurtdisina ciktin mi en sevdigin ders ne yuzme biliyormusun hangi universite
    Bolumun ne vs bunjn gibi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Firma Seçiminizi iyi yapın!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Self gidiyorum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bu yıl yıl yero ile gidicem benimle aynı kaderi paylaşacak arkadaşların ilk gözlemleri nelerdir ?
    IT'S NOW OR NEVER '

Tecrübe Puanı
    0

Arkadaslar sizden ricam bu sayfayı canlı tutalım varmı yenı kayıt olan firmalarla görüşen firmasına işler gelen falan aşama aşama hepimiz yasadıklarımızı yazalım

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

biraz araştırmadan sonra bugün bende ön kayıt ücretimi yatırdım bilmiyorum çok mu acele oldu ama okul kapanış tarihinden(28 haziran) dolayı iş bulmakta sıkıntı çekmemek adına erken kayıt olmayı tercih ettim.

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı earsziimn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz araştırmadan sonra bugün bende ön kayıt ücretimi yatırdım bilmiyorum çok mu acele oldu ama okul kapanış tarihinden(28 haziran) dolayı iş bulmakta sıkıntı çekmemek adına erken kayıt olmayı tercih ettim.
    Erken kayıt yaptırmak her zaman avantajlıdır dezavantajını bile göremezsin.
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben iki şirket arasında çok kararsız kaldım advis ve armada tavsiye verebilirseniz çok memnun olurum teşekkürler

Tecrübe Puanı
    0

Selamlar. Kardeşim ben iki firma ile yüzyüze görüştüm 2side kaliteli şirketler fakat advisle görüşmeye gittigimde önlisans ögrencisi oldugumu söyledigim an 360 degişti görüştügüm adam yok işte vize alman imkansız gibi birşey yok söyle yok böyle sonra ingilizce mülakat yaptı benımle ama sogumustum artık şirketten ilk sorduguna cevap verdim 2.ye vermedim bahane olarakda takıldım aklımda ama söyliyemiyorum diyerek geçiştirdim sonuc olarak wata katılmak istiyen herkesin ortak bi hayali var amerikayı görmek o insanların içinde olup o kültürü yaşamak belki birdaha gidemicegimiz bir ülkeye gidip ayaklarımızın üzerinde durmak sen bir ögrencinin hayallerini böyle kırarsan ARTIK DOYMUŞ BİR FİRMA havasıyla davranırsan kaliteli bir firma oldugun halde seçilmezsin şayet ben bu yıl gidebilirsem seneye birdaha gitmek istiyorum ama yinede advisi seçmem birkez gözümden düştü bizde parasını veriyoruz hayal kırmaya gerek yok.Baya bi şirkete olan sinirimi boşalttım valla suan gelelim armadaya bana kalırsa armadayı secerdım cunku ilgili ve alakalılar yanı hiç olmazsa insanı rahat ettiriyorlar konusmaya basladıgında bi güven olusmaya baslıyor zaten onlarla da mülakata katıldım soruların hepsini cevapladım kısa veya uzun en sevdigin ders ne diye sorunca afalladım cunku okulumuz acılmamıstı kala kaldım sanırsam o soru ve kısa cevaplardan dolayı yeterli bulmadı benı ordaki ingilizce ögretmeni görüşebiliyorsan yüzyüze görüş derim ben içine sinerek karar vermiş olursun bu arada armada sonra tekrardan aradı naptın hazır hissediyorsan gel tekrar falan diye ama ben ordan cıkar cıkmaz gidip firmaya kaydımı yaptırmıstım saglık olsun

Tecrübe Puanı
    0

Bu arada önlisans olarak amerikaya gitmiş arkadaslar eger bu yazıyı okuyorsanız size zahmet içimi bi rahatlatın yazılarınızı paylasırsanız sevinirim firma ile görüştüm gecen günlerde 21 aralıkta iş fuarı olacagını söylediler bilginize

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bugün arkadaşlarımla kesin kararımızı verdik united towers'a hafta içinde ücretimizi vericez. ilk mülakatları gerçekleştirdik, ben ilgilerinden memnun kaldım umarım bir sorun çıkmaz. herkese bol şans

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende aradım taradım bırkaç kişiyiz sanırım armada grande ile gidicez bu cuma mulakata gıdıcez gecersek kayıtı yaptırıcaz umarım dogru bır secım yapmısızdır

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı maslantugugu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün arkadaşlarımla kesin kararımızı verdik united towers'a hafta içinde ücretimizi vericez. ilk mülakatları gerçekleştirdik, ben ilgilerinden memnun kaldım umarım bir sorun çıkmaz. herkese bol şans
    Alıntı uqurgokce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende aradım taradım bırkaç kişiyiz sanırım armada grande ile gidicez bu cuma mulakata gıdıcez gecersek kayıtı yaptırıcaz umarım dogru bır secım yapmısızdır
    ikinize de hayirli olsun , oncelikle ciee in yapacagi is fuarlarini ogrenin. Hangi fuarda ne tur isler oalcak ogrenin , eger ingilizcenin upper ve ustuyse simdiden istediginiz islerde yer ayirtmaya calisin.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikinize de hayirli olsun , oncelikle ciee in yapacagi is fuarlarini ogrenin. Hangi fuarda ne tur isler oalcak ogrenin , eger ingilizcenin upper ve ustuyse simdiden istediginiz islerde yer ayirtmaya calisin.
    teşekkür ederim

15 aralıkta bi fuar varmış ama onun için biraz geç kalmışız ama yine de iş eklenebilirmiş. şubatta bir fuar daha var ona kesin katılıcaz.

ingilizce seviyem danışmanım tarafından advanced olarak belirlendi.

tek sıkıntım ciee'nin neredeyse tüm işlerinin virginia beachte olması. şu an belli olan fuar işlerine bakıyorum çoğu v.beach ve housekeeperlık.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

isler nerede ? paylasabilir misin linki ya da islerin bilgilerini?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    isler nerede ? paylasabilir misin linki ya da islerin bilgilerini?
    özelden gönderdim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben de bu yaz gidiyorum.Ocean City'i düşünüyorum ama bakalım iş teklifleri gelsin.Tavsiye edeceğiniz eyalet/şehir var mı?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

bende united towersla gittim bu sene bir sorun yaşamadım daha doğrusu sorun olabilecek bir şey olmadı biraz şans durumu orada işten atılanlar oldu şirketleri falan ilgilenmedi kötü bir durum o yüzden şirketinizi güzel seçin 100 200 dolar için bütün bir yazı mahvetmeyin....

bu arada bir arkadaş chula vista demiş bence bir kez daha düşünün orayı wisconsin dells güzel bir yer değil ufak köy yani çok fazla olanak yok ki chula da tam merkezin dışında orman içinde bir yer ben oradan geçerken burada nasıl çalışıyorlar iyi ki burada falan değilim demiştim aynı şekilde arkadaşlar da ...orada çalışabileceğiniz en iyi yerler wilderness,noahs ark ve mt olymps su parkı olarak restraurant olarak da buffalo çok iyi ....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)