Work and Travel
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Polisle İlk Karşılaşma

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart Polisle İlk Karşılaşma

McDonald's'da beraber çalıştığım kız arkadaşımla (o zamanla arkadaşımdı sonra çıkmaya başladık. 1 yılı devirdik.) akşam vardiyasındaydık. İşimiz 10'da bitti. Punch out yaptık işten ayrıldık. O zamanlar çok tanımadığımız için birbirimizi yürüyerek eve gidiyorduk. Yolda konuşafım falan diye. Yoksa evde tek konuşacak ortam yoktu. Kalabalıktık. Yol 1 saat sürüyordu. Yolun ortasında acıktık. Marketten taco ve bira aldık. Gittik bir yere oturduk. Richmond'da yeni sayılırız o zaman.

Bira içerken Enternasyonal Marş'ı açtım. İçip dinlerken önümüzden süratle bir şey geçti. Fren sesi geldi. Sonra geri geri bir bisikletli geldi. Baktık polis. Burada içmek yasak dedi. Bende neresi ki burası dedim. Meğer üniversitenin bir binasının önüymüş. Burada ne yaptığımızı falan sordu. McDonald's'ın adresini söyledim. Dökün biralarınızı dedi. Dedim biraz içeyim kalanını dökeyim. Tamam dedi İçtim gerisini döktüm.

Richmond'ın da bir gazetesi var. Böyle toplumun huzurunu bozan, kavga eden, içki içenleri falan suçlular gazetesinde yayınlıyor. Polise birayla yakalanınca direkt onlar geçti aklımdan ama citizen olmadığımız için uzatmadı herhalde.

Bir daha tekrarlarsanız işlem başlatırım dedi. Teşekkür ettim. Bekleriz McDonald's'a dedim. Ayrıldık.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

tecrübe olmuş
    Amerika hakkında bütün bildiklerim bu blogta!
    http://butunbildiklerinianlat.blogspot.com/

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Aynen öyle.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Bu da benden..
    Aksam yemegimi yedim koyuldum yola dogru.
    Bi baktim arkadan polis isiklari yanip sonuyo.Tabii cektim kenara hemen.Eller direksiyonda arac ici lambasi yanik ve bekliyorum polisin gelmesini..

Ne ayakasin nereye gidiyon felan standart sorular.Sonra ictin mi felan diye sordu.
    Hayir icmedim dedim.
    Agzinda sakiz neden var dedi! Kokmasin deyince sen bi dr bakalim dedi hemen gitti alkol meteri getirdi.

Neyse ufle bakalim dedi tabii benim ufleme sadece 1 sn surdu.. Bu nasil ufleme sir deyince valla bende ilk defa ufluyorum alkol metreye dedim))

O zaman tam sen saglam cocuksun background temizdir felan dedi. Gerek yok devam et))))

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı watken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu da benden..
    Aksam yemegimi yedim koyuldum yola dogru.
    Bi baktim arkadan polis isiklari yanip sonuyo.Tabii cektim kenara hemen.Eller direksiyonda arac ici lambasi yanik ve bekliyorum polisin gelmesini..

Ne ayakasin nereye gidiyon felan standart sorular.Sonra ictin mi felan diye sordu.
    Hayir icmedim dedim.
    Agzinda sakiz neden var dedi! Kokmasin deyince sen bi dr bakalim dedi hemen gitti alkol meteri getirdi.

Neyse ufle bakalim dedi tabii benim ufleme sadece 1 sn surdu.. Bu nasil ufleme sir deyince valla bende ilk defa ufluyorum alkol metreye dedim))

O zaman tam sen saglam cocuksun background temizdir felan dedi. Gerek yok devam et))))
    Watken senden Amerika anisi dinlemek de garip oluyormus

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Gec oldu ama sonunda degdi! Cok anim var ozgurum daha gelince ayrintili anlatirim))

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı watken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gec oldu ama sonunda degdi! Cok anim var ozgurum daha gelince ayrintili anlatirim))
    gece isten cikmis evime geliyorum bisikletimle polis ardamdan isiklarini yakmis geliyo anlamdim tabi isiklar yaninca duracagimi sora onume gecti durdurdu korktum acaba naptim diye bisikletimin lambasi yokmus lambasiz surulmezmis gece uyuri yazdi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

haha new yorkta olsan ticket almıştım lambaısz bisiklet kullandığın için fine 50 dollar bıcyle violation

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks