Merhaba arkdaşlar,biz işi erken bırakmak istiyorz yalnız işveren bu isteiğimize pek cevap vermiyor , bu durumda biz işi erken bırakırsak herhangi bir sıkınıtıyla karşılaşırmıyz ne gibi bir sıkıntı olur.?
Merhaba arkdaşlar,biz işi erken bırakmak istiyorz yalnız işveren bu isteiğimize pek cevap vermiyor , bu durumda biz işi erken bırakırsak herhangi bir sıkınıtıyla karşılaşırmıyz ne gibi bir sıkıntı olur.?
işverenle önceden anlaşma yapıp gittiğiniz için sorunsuzca bunu yapmanızın pek bir yolu yok, ikna etmeye çalışın derim ben. Sponsora gitseniz onlar da sizin tarafınızda yer almayacaklardır.
Amerika hakkında bütün bildiklerim bu blogta!
http://butunbildiklerinianlat.blogspot.com/
Bak kardesm sana bunu chicago downtownda starbuckstan yaziyorum isinden memnn deilsen ayril bn wisconsin kalaharide calistim memnn deildim gittim konustum kabul etmedi human resource dekiler sunu sordum ,simdi bn chicagoya gitsem ne olcak bana dedigi sey bizim isciye ihtiyacimiz var gidemezsiniz bnde dedim overtime ver onuda vermedi az saat verio bnde solemeden ciktim geldm buraya iside bldm onlar sadece goz boyuyolar bana kalirsa sn eger memnun deilsen deistirirsin isini ama is bulmadan da cikma unutmadan sunu diyim burda makedon bi arkadasla tanistim onn 3. senesi oda gecen sene haber fln vermeden cikmis gitmis bu sne tekrar pogramda tabi bu brzda snn amerikali danismanina bagli ilgiliyse seni dinliyosa cozum bulabiliosa sorunlarina konus once ama bnm ki gibi sirketlerin usagiysa salla
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks