arkdaslar ben central park civarinda konakliyicam ve yanlizim bir gezi planina ihtiyacim var 7 gunde nereleri gezebilirim ne yapabilirim acikcasinhic bi fikrim yok yardimci olursaniz cok sevinirim
arkdaslar ben central park civarinda konakliyicam ve yanlizim bir gezi planina ihtiyacim var 7 gunde nereleri gezebilirim ne yapabilirim acikcasinhic bi fikrim yok yardimci olursaniz cok sevinirim
Times Square , brooklyn bridge, Bronx daki hayvanat bahcesi, Denız kenarı ıstersen Coney Island cıvarı .. sımdılık aklıma gelenler bunlar![]()
Upper East Side sanirim en luks yeri? dogrumu?
Wat i NY de yapiyorum ben su an.Times Square i elbet gezersin Madame Tussauds a kesinlikle git.Ordan bi Fiftth Aveneu yurursun central parkin guney kosesinde Apple Store vardir oradan basla inmeye markalar alisveris derken asagi dogru giderken Empire State e cikarsin.Adanin en asagisina inip Lady Liberty i gorursun Hemde deniz gezisi olmus olur.Bir aksam giyin guzelce Meatpicking District e git eglen sabaha kadar yada Lower East Side tarafindada mekanlar var netten bak kendine yakin olani sec gece hayatini gor.Chinatown-Little Italy kesinlikle gormelisin.Bunlari yaptiktan sonra zaten Manhattan i cozmus olursun aveneu-street-subway mantigini.netten bak canin ne cekiyosa git metroyla
Washington D.C.'ye git muhakkak china bus ile uygun fiyatlı olarak sabah gidip gece dönebilirsin.
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
Konaklamayı nerede yapacaksınız acaba?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks