ben mobil servisi kapatacagımızı varsayarak yaptım o yorumu.yoksa sadece 3g kapatarak olmazgirer fatura
ek olarak android telefonlardada mobil servis butonunu etkisiz hale getirilince sorun çözülüyor
sonuc olarak hangi tarifede karar kildiniz? nu onemli bi baslik bi sonuca ulasilmadi mi
isterseniz tarifeleri kontrol edin öncelikle. njden türkiyeyi dakikası 50 kuruşa arıyorum avea ile tek sorun 60 snlik ücretlendirme periyodu. Ayrıca anlaşmalı operatörden ziyade hat problemi oluyor. at&t ve t mobile ile kendi telefonumdan sorunsuz *121* yapabiliyorum ama sevgilimin telefonundan not allowed hatası vererek olmuyor. kısacası biraz da şans işi. Gelen çağrılar da 50 kuruş olarak ücretlendiriliyor dakika başına.
Bu arada bilmeyenler için xfinity wireless ücretsiz 4 temmuza kadar ve neredeyse her yerde mevcut onu kullanabilirsiniz şimdilik
Arkadaşlar merhaba ben burdan turkcell hattımla gidicem.orda işverenimi aramam lazım varınca nasıl aricam? orda jetonlu telefonlar var mıdır her an bulabileceğim? nasıl arayabilirim işverenimi amerikan numarasını?bir yardım lütfen
Dunya telekom die bisey var sirketim bana onu vermisti hat olarak 30 dolara sınrsız amerika ici konusma+ sms vardı bi arastır istersen ilk ay isini görür.
Uploaded with ImageShack.us
Benim sirketim vermisti hacim bana bu hatti.Sitesine bi bak istersen dunyatelekom yaz google a cikar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks