Arkadaşlar bunu haftanın 7 günü 24 saat Atatürk Havalimanı'ndan alabiliyor muyuz? Ben bir perşembe gecesi saat 1'de havaalanına gideceğim. O saatte temin edebilir miyim?
Arkadaşlar bunu haftanın 7 günü 24 saat Atatürk Havalimanı'ndan alabiliyor muyuz? Ben bir perşembe gecesi saat 1'de havaalanına gideceğim. O saatte temin edebilir miyim?
Yazın Newport, Rhode Island!
aynen dediğin gibi 7/24 mevcut bende geçen yıl gece 4 de almıştım 15 tl idi
Yurt dışına çıkış harcını nereye yatırabilirim?
Şehir merkezlerinde vergi daireleri ve yetkili banka şubelerine yatırılabilir. Ayrıca havalimanımız Dış Hatlar Terminali’ndeki 7/24 açık banka şubeleri ile Maliye Bakanlığı’na ait harç bürolarına da yatırabilirsiniz.
Kimler çıkış harcı ödemekle yükümlü?
Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nın 060113 sayılı yazısında;
23.03.2007 tarih ve 26471 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5597 sayılı "Yurt Dışına Çıkış Harcı
Hakkında Kanun ile Çeşitli Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun” un 1.maddesinin birinci fıkrasında “Türkiye Cumhuriyeti Pasaportu ile yurtdışına çıkış yapanlardan çıkış başına 15 TL harç alınır” hükmüne yer verilmiş, izleyen fıkralar da ise yurt dışına çıkış harcı konusunda yeni düzenlemeler yapılmıştır.
Kaynak: Sk Sorulan Sorular - Atatrk Havaliman Mlki dare Amirlii Resmi Websitesi
Ayrıca hava alanına gitmeden bankalardan da yatırabilirsin. Elindeki dekont yeterli olacaktır.
Bu da yatırabileceğin bankaların listesi VERGİ TAHSİLATI YETKİSİNE SAHİP BANKALARIN LİSTESİ
PR, Reklamcı, Fotoğrafçı, Maceracı, Amca
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks