Arkadaşlar plastik fiber valizlerden almayı düşünüyorum ama herkes kırılabileceğini söylüyor. Kumaş olanlardan mı almalıyım plastik olanlardan mı. Birde marka olarak tavsiye verirseniz çok iyi olurr
Arkadaşlar plastik fiber valizlerden almayı düşünüyorum ama herkes kırılabileceğini söylüyor. Kumaş olanlardan mı almalıyım plastik olanlardan mı. Birde marka olarak tavsiye verirseniz çok iyi olurr
valiz illa alacaksan oradan alirsin , daha ucuz oluyor. Buradan zaten olaildigince az esya gotur onlari da buyuk buyuk bir spor cantasi ya da sirt cantasina koy.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bencede kesinlikle amerikadan almalısın.Ben geçen yaz öyle yaptım plastiklerden aldım çok dayanıklı kolay kolay kırılmaz dediler gerçektende öle çıktı.Hala kullanıyorum sapasağlam ve türkiyenin yarı fiyatı
valizler amerikada kolay bulunabilirmi ? mesela şimdi giderken kücük boy el valizi ucak icine alınabilir türden alsak + bide sırt cantasıyla gitsem dönüste ordan valiz almak dahamı mantıklı diosunuz ?
kesinlikle öle diyorum walmarta satılıyor ben tj maxx die bir yerden aldım amerikada çoğu yerde var bu mağaza hatta ben bu yıl bir tane daha almayı düşünüyorum çok kaliteli çıktı
bavulunu oradan al daha ucuz. Buradan da bir tane sirt cantasi ya da kucuk valizle git.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
abd dönüsü büyük valizi ucak altına versek , kabine kücük valiz + sırt cantası ile girebilirmiyiz sorun cıkmadan ?
aynen senin dediğin yöntemle ben geçen yıl dönüş yaptım sorun olmadı
peki wallmart dedigin yer her eyalette varmı mesela ben san antonio gidicem orda bulabilirmiyim ? ayrıca eşya , elektronik v.b nerden almak daha iyi olur ? texas danmı yoksa dönüste new york dan gelicem ordanmı almak uygun olur ?
çogu yerde var walmartı internet sitesine gir nerelerde olduğuna bak .Elektroniklere gelince cogunu internetten aldım ben bestbuy dan ücretsiz kargoyla getirdiler.Iphone gelince onu da travel çıktığım zaman apple storedan almıştım her yerde var zaten
birde forumu iyice araştırırsan giyim elekronik nerede uygun nerelerden alınmalı çok güzel bilgiler var
saolasın dostum...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks