arkadaşlar bu yaz self olrak minnesotaya gideceğim ancak şirketim bu yıl mall larda salesman olarak çalışmanın yasaklandığını söylüyor.bu durum bütün şirketlerde aynı mı yoksa gidemicem?
arkadaşlar bu yaz self olrak minnesotaya gideceğim ancak şirketim bu yıl mall larda salesman olarak çalışmanın yasaklandığını söylüyor.bu durum bütün şirketlerde aynı mı yoksa gidemicem?
hocam haklısın da bakıyorum salesmanlık ın yasaklandıgı ıle ılgılı hıcbır yazı goremıyorum yani emin olamıyorum.
Birkaç şirketi daha arayarak sor istersen. Self gitmek istediğini ve işin Salesman olduğunu söyle. Eğer onlar da yasak diyorsa muhtemelen öyledir. Konsolosluğa da sorabilirsin ayrıca. Onlardan alacağın cevap kesin olur. Mail veya telefonla ulaşabilirsin.
Komisyonlu isler yasak artik, Mall larda calisanlarin cogu cok cuzi bir ucret arti satistan belli bir oranda para aliyordu.
Peki.
sabit ucretli satisa izin verilebilir, yasak yok aslinda, ama cogu sponsor ds 2019 u basmiyor kiosk islerine.Ds2019 belgesini basacak sponsor bulursan sorun yok.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
peki hocam tsk ederim ben baska sponsor arayım bir de oyle deneyım
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks