arkadaşlar 23 mart ciee fuarına iyi işler gelirmi sizce sahil kesimleri mesela ocean city miami san diego six flags gibi ))))))??????,
arkadaşlar 23 mart ciee fuarına iyi işler gelirmi sizce sahil kesimleri mesela ocean city miami san diego six flags gibi ))))))??????,
six flags ,cedar point gibi büyük firmalar var sanırım bunlarda merkezi olmayan yerler zatende biliyorsun.
23 mart fuarında virginia beach olmaz demi beyler
Şuanda 23 Mart Fuarı için bulunan işler şu şekilde:
Busch Gardens Williamsburg | Cedar Point Amusement Park | Splish Splash Water Park | Xanterra Parks and Resorts Yellowstone National Park
Six Flags Virtual işlerde var ve şirket Skype ile görüştürerek işe alım yapıyor. 23 Martta Six Flags'in geleceğini hiç sanmıyorum (emin değilim). Yalnız önemli olan hangi işlerin geleceğinden çok bu fuara bel bağlamamanız. Çünkü şimdiden Busch Gardens ve Cedar Point için kontenjanlar doldu şirketlerde. Ayrıca bu işlerde kontenjan kalsaydı bile, iyi ingilizce istemeleri nedeniyle herkesin şansı olmayacaktı. Neyse siz bu fuarın dışında Skype ile görüşülerek alınan işlere de bir göz atın.
skype üzerinden alınan işlere nerden ulaşıcaz atlas wathiringden mi ? eğer oraysa ordan almak çok zor 19 işin 17 si reddetti hiç görüşmeden bile
işleri bu linkten takip edebilirsiniz ;
Advis StudyZone için ;
http://dynamichire.ciee.org/Employer...1093&agent=152
Armada Grandee için
http://dynamichire.ciee.org/AgentEve...event=30290271
Konu Deadline tarafından (12-02-2013 Saat 03:38 AM ) değiştirilmiştir.
san diego da six flags mi varmış? ben los angeles ve san francisco da var diye biliyorum sadece. san francisco ya yollayan firma yok diye biliyorum los angeles icin de fuar yapıldı bazı firmalar tarafından. sanırım california sevdanı bırakman lazım.Ayrıca miami gibi yerleri de unutun. çok nadir iş bulunur. genel itibariyle maine- virginia aralığındaki işler olacaktır. Zaten Ciee nin işlerinin tamamına yakını doğudadır.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks