Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Para transferi amerikadaki hesabimdan turkiyeye

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Question Para transferi amerikadaki hesabimdan turkiyeye

arkadaslar amerikadan eylul sonu geldim, amerikadaki hesabimda 710 dolar kaldi, ama onu nasil cekecegim bilmiyorum, internetten numaralarla harcamayi denedim olmuyor. bi post cihazinda denemedim turkiyede. esasen cash almak istiyorum, tecrbeli olanlar var mi bu konuda yardim lutfen?

oradayken cekemedim, para ben gittigim gun hesaba yatti.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

burdan atm den cek .. bankalarin max. verdigi dolar miktarini ogren ona gore cek. senden 3-5 dolar kesinti yaparlar o kadar..

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

olmuyor denedik, karti geri veriyor

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

internetten alisveris de olmuyor demistin. o zmn banka havalesi yapacaksin burdaki bir hesaba , ya da telefonla ara burdaki adresini ver sana cek olarak yollasinlar.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Hocam bende bu yıl ziraaten çekemedim kartı geri verdi.Oysaki 2009 ve 2010 yıllarında ziraat bankası atm sinden çekmiştim.Bu yıl olmadı bende İş Bankasını denedim oldu..Farklı bankaları denemende fayda var.Paypal üzerinden bankadaki paranı paypala çekip Türkiyedeki bi arkadaşının paypal hesabına para yatırabilirsin.Yada adında veya soyadında ing olmayan karakter varsa amerikadaki paypal hesabını debit kart üzerindeki ingilizce hafrlerle oluşturup Türkiyedeki paypal hesabını burdaki bi bankanın verdiği kredi kartı yada banka kartını ve Türkçe karakterleri kullanarak paypalda kendi adına iki ayrı hesap açabilirsin.Normal şartlarda paypalda kendi adına bi kere hesap açabiliyosun.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam bende bu yıl ziraaten çekemedim kartı geri verdi.Oysaki 2009 ve 2010 yıllarında ziraat bankası atm sinden çekmiştim.Bu yıl olmadı bende İş Bankasını denedim oldu..Farklı bankaları denemende fayda var.Paypal üzerinden bankadaki paranı paypala çekip Türkiyedeki bi arkadaşının paypal hesabına para yatırabilirsin.Yada adında veya soyadında ing olmayan karakter varsa amerikadaki paypal hesabını debit kart üzerindeki ingilizce hafrlerle oluşturup Türkiyedeki paypal hesabını burdaki bi bankanın verdiği kredi kartı yada banka kartını ve Türkçe karakterleri kullanarak paypalda kendi adına iki ayrı hesap açabilirsin.Normal şartlarda paypalda kendi adına bi kere hesap açabiliyosun.
    paypali denedim, benim kartta biraz fazla guvenlik duvari var. online islem pek yapilamiyor. sadece amazon.comda yapabilmistim, post cihazindan da gecmedi. ben yapikredi bankasinda denemistim, bide senin dedigin gibi isbankasinda deniyeyim, paranin ne kadarini cekmek kafidir? amerikadaki banka tuzugunde yuzde 3 komisyon kesilir diyordu. buradaki bankada keser mi dersin?

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar turkiyedeki bankalarin routing numaralarini bilen var mi? internette baktim hic bir bilgi yok, kandirmaca siteler var. bana ziraat veya teb routing numarasi lazim. google dan cok inceledim, cikmiyor gercek bir numara. ziraatin sitesine de baktim, bir numara var fakat routing numrasi degil 8 haneli routing numrasi lazim.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Hocam routing number yerine swift kodlarıda kullanılıyor galiba.şu siteye bi bak istersen..
    Swift Kodlar - Tm Bankalarn Swift Kodu

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

western unon para transferi icin routing numarasi istior. 9 haneli numara.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ben money gram ile yollamistim direk hesabimdan. burda kendi ismine yollarsin, bank asya ya da kuveyt turk bankalarinin subelerinden alabiliyorsun.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

banka hesabina yatirmak icin routing istiyor moneygramda. kredi kartina yatirmada oyle bisi yok. ama oda 45 dolar. hem kredi kartina yatirinca parayi cekebilecek miyim?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

kardesim yanlis biliyorsun banka hesabina yatirma diye birsey yok. moneygram da parayi yatirirsin o parayi burda sadece kimligini gostererek mevcut subelerinden birinden alirsin. banka hesabindan direk yatirma var ya da kart ile yatirma var. once kartinla kendi ismine para yollamaya calis. eger olmazsa amerikadaki hesap numarani , amerikadaki routing numarani yani amerikadaki hesabinin bilgilerini girip turkiye de kim alacaksa parayi onun ismini girip yollayacaksin. eger 10 dakika icinde almak istersen 45 dolar -3 gun sonra almak istersen 20 dolar kesinti yapiyorlar. dikkat etmen gereken konu su hesabini eksiye dusurme sakin. 695 dolarin varsa 674 yolla 20 dolar kesinti olur.hesabinda 1 dolar kalir. yani bu parayi hesabinda 1 dolar birakacak sekilde yap.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

western uniondan oluyor sanirim, para cekildi fakat pid numarasi die bisi istedi, online islemlerde 24 saat icinde gorunecek dendi. islemi iptal ettim, uygun zamanda wester union online para transferinden yapacagim islemi.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

tam bilmiyorum western union i moneygram da yapmistim sorunsuz halloldu. western union da da olur heralde sorunsuz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)