Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: samsung galaxy s3

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart samsung galaxy s3

arkadaşlar amozon.com dan samsung galaxy s3 aldım %98 güvenilir bi satıcıdan. telefon geldi ama t-mobile yazıyor. yani satıcı telefonu t mobile dan almış. ben unlocked diye aldım. özelliklede sordum kendisine unlocked mı diye evet dedi. türkiyedeki hattımı yurt dışı kullanımına açtırmştım. şimdi onu takıp deniyeceğim ama hattı kırdırmam gerekiyor çünkü sim kart yeri daha küçük. hattı kırdırırsam bu seferde telefon unlocked değilse diğer telefonumda hattı kullanamayacağım. ne yapmam gerek tecrübeli birileri varsa aydınlatabilir mi

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

t mobile yazması bişeyi değiştirmez hocam herhangi bi amerikalıdan t mobile harici bi kart al onu tak çalışıyorsa unlock dur
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

teşekkür ederim deneyeceğim

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı yavru_penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar amozon.com dan samsung galaxy s3 aldım %98 güvenilir bi satıcıdan. telefon geldi ama t-mobile yazıyor. yani satıcı telefonu t mobile dan almış. ben unlocked diye aldım. özelliklede sordum kendisine unlocked mı diye evet dedi. türkiyedeki hattımı yurt dışı kullanımına açtırmştım. şimdi onu takıp deniyeceğim ama hattı kırdırmam gerekiyor çünkü sim kart yeri daha küçük. hattı kırdırırsam bu seferde telefon unlocked değilse diğer telefonumda hattı kullanamayacağım. ne yapmam gerek tecrübeli birileri varsa aydınlatabilir mi

T-mobile yazar ama belki kullanici unlock yapmis olabilir. Sakin geri yukeleme, format, surum yukseltme islemlerine girme unlock gidebilir. Tam bilmiyorum Android cihazlarin unlock durumunu ama sen yapma garanti olsun. Evet kendi sim kartini kucult ya da AT&T hat tak telefonuna anlarsin zaten. Sinyal geliyorsa sikinti yok gelmiyorsa google amcaya danisacaksin unlock icin.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kardesim merhaba, bende aynı sorunu yasıyorum hatta aynı satıcıdan bile almış olabiliriz. Senin son durum nedir telefon unlocked mıymış?
    Benim durum ise %98 lik güvenilirlikteki bir satıcıdan samsung galaxy s3 aldım, arkasında T-mobile yazıyo hatta iki tane sipariş etmiştim bi tane yollamış allahtan onu halledebildik 2.yi hemen kargoya verdi.. ama paketin içinden kulaklık falan da cıkmadı. Dolayısıyla bende biraz huzursuz oldum cünkü aynı yerde çalıştığımız başka bir arkadaşım da başka bir satıcıdan samsung galaxy s3 aldı ve bu bahsettiğim sorunların hiçbiri yok. hatta o menüsünü türkçeye çevirebildi çünkü telefonun içerisinde diğer bütün dil paketleri yüklü.. Fakat bizde bu özellikte yok inlizce harici dil yok..

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı ramsey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim merhaba, bende aynı sorunu yasıyorum hatta aynı satıcıdan bile almış olabiliriz. Senin son durum nedir telefon unlocked mıymış?
    Benim durum ise %98 lik güvenilirlikteki bir satıcıdan samsung galaxy s3 aldım, arkasında T-mobile yazıyo hatta iki tane sipariş etmiştim bi tane yollamış allahtan onu halledebildik 2.yi hemen kargoya verdi.. ama paketin içinden kulaklık falan da cıkmadı. Dolayısıyla bende biraz huzursuz oldum cünkü aynı yerde çalıştığımız başka bir arkadaşım da başka bir satıcıdan samsung galaxy s3 aldı ve bu bahsettiğim sorunların hiçbiri yok. hatta o menüsünü türkçeye çevirebildi çünkü telefonun içerisinde diğer bütün dil paketleri yüklü.. Fakat bizde bu özellikte yok inlizce harici dil yok..
    AT&T hat tak calisirsa eger sorun yoktur.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)