Work and Travel
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yurt dışında dil eğitimi with wat :)ACİLLLL

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart yurt dışında dil eğitimi with wat :)ACİLLLL

Herkese merhaba

1 ay öncesinde 4 yıllık üniVersite eğitimimi tamamladım.Şu anda işe girmEk veya yurt dışına dil eğitimine gitmek arasındayım.İş tecrübesine sahip kişilerin tavsiyeleri işe başlamadan önce yurt dışına çıkmam kanısında.İşe başladıktan sonra böyle bir şansı elde edemiyorsun hemde iyi bir dil eğitimi alarak işe başlarsan daha çabuk yükselme durumunda oluyor diyorlar.Bunun sonucunda

1-Yurt dışında 6 aylık bir süre kalmayı düşünüyorum

2-üniversitedeyken hem okuyor hemde çalışıyordum 8000 tl birikimim var.

3-Yurt dışına çıktığımda dil eğitiminin yanında çalışMak isterim yalnız bu durumda yer olarak amerika dışında şeçenek kalmıyor muş

4-Giderken firmalar aracılığıylamı gitmek lazım

5-bazı forumlarda fikir almak maksadıyla actığım forumlarda gidenler wat ile gidip ordan ayarlayacağın kurs aracılığıyla iş vakitlerinin dşında dil öğrenirsin diyor...

O kadar çok soru varki aklımda bide az buz para diil ha diyincede gidemiyorsun.Elbet bu tecrübeyi edinmiş büyüklerim ve arkadaşlarım vardır.Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

azbuz para degıl degıl dostum coook cook makul fıyatlara gıdebılırsın kesınlıkle, sana dırek masrafını cıkartayım, calıfornıada bır okuldan bahsedıyorum , ılk basta yapacagın sevıs belgesı 200 dolar vıze masrafın 180 dolar en cogu kalıtelı sırkette dıl okuluna yazılıp I20 denen belgen ıle kayıt patırmanın fıyatı 435 dolar , bunun dıında oraya gıdınce okulunun aylık ucretı en ucuz olanı soyluyorum 300 dolar.kesınlıkle hıc bırsey degıl yanı turkıyede yurt dısına gıtmeden once harcayacagın maksımum para 800 dolar bunun dııdnda bırde ucak paran oalcak. sornası oraya gıdınce calısarak odeyecegın bır okul paran oalcak oda 300 dolar, ha tr de mı calısayım amerıkayamı gıdeyım dersen kısısel gorusum kesınlıkle gıt amerıkaya 6 kal belkı ıs ımkanların cıkar karsına kımse bılemez belkı donemk ıstemezsın roada caısmaya baslarsın gibi gibi umarım istedigin gıbı olur dostum.
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)