Merhaba arkadaşlar.
Universal Studios'a gidenler düşüncelerini paylaşabilir mi? Fiyatları biraz pahalı gibi ama her yerde farklı fiyat veriliyor. Sizce değer mi?
Gezilecek yeri çok mu? En çok neyini beğendiniz?
Merhaba arkadaşlar.
Universal Studios'a gidenler düşüncelerini paylaşabilir mi? Fiyatları biraz pahalı gibi ama her yerde farklı fiyat veriliyor. Sizce değer mi?
Gezilecek yeri çok mu? En çok neyini beğendiniz?
Kesinlikle gitmeye değer, ben gidicem kesinlikle. Sinema okuyorum zaten, görmeden gidersem ayıp olur![]()
Benimde ikinci üniversite radyo tv.Bende sırf onun için gitmiştim inanılmaz bir yer.kesinlikle gidilmesi gereken bir yer.Bilet fiyatı 72 dolardı bizim. Fakat e bay de ya da cracklist de falan bazı insanlar satıyor biletlerini çok makul fiyatlara 30-40 dolara kontrol etmekte fayda var. sitesi buradan kontrol edebilirsiniz hollwood için fakat orlando için pek bir bilgim yok.
Buy Tickets | Universal Studios Hollywood
Aynen bende Sinema Okuyorum O yüzden şehir tercihim'de bu Universal Studio bayağı etkili oldu![]()
Verdiginiz her kurusa degiyor kesinlikle gidin. 78$ civariydi benim gittigimde de. Iceride 30$ civarina sinirsiz yemek alabiliyorsunuz. Biz 2'ser kisi birlesip almistik.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
universal studios 6flags disnayland bunlar california da los angelesta hemen hemen ayni yerdeler arkadaslar . disnay land i bir kenarda birakirssak diger ikisine mutlaka ama mutlaka gidin. 70 yada 100 dolar farketmez bidaha kac kere gidiceksiniz yapin artik bisiyler para konusundapisman olmazsiniz. heleki 6flags`e 3 kere gittim doyamadim
1 sene icerisinde en az 3 kere gitmistim. Yillik pass almistim. Muhtesem bir yer verdigin paraya helal olsun diyorsun. Insanin hayal gucunu dahi zorlayan animasyonlar, oyunlar, bolumler var...
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
herkes sinemacı cıktı, gencler sinemacılarla bi özelden mesajlasalım plskonusulacak konularım var
![]()
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
orlandodakine gitmiştim, hoştu![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks