Arkadaşlar 3-4 ay önce tr de kanal tedavisi olduğum diş ağrımaya başladı. Sigortam yok ne yapabilirim? En mantıklı yol nedir
Arkadaşlar 3-4 ay önce tr de kanal tedavisi olduğum diş ağrımaya başladı. Sigortam yok ne yapabilirim? En mantıklı yol nedir
Sponsoruna mail at istersen once.Ve danisman sirketinede sor.Tam detayli bilmiyorum ama tekrarlayan hastaliklarda sigorta karsilamayabiliyor.Yani aniden gelismeyen ve isle ilgili olmayan durumlar sigorta disi kalabiliyor.Bi mail atip durumunu anlatip ogrenebilirsin ne yapman gerektigini..
edit:Sigortam yok dediginden SSN olmadigini varsayarak yazdim.Yoksa sponsoruna sigorta yaptirmadan gelemezsin zaten sponsorunun sigortasi bi ihtimal karsilayabilir..
Konu Ugur tarafından (13-07-2012 Saat 08:33 PM ) değiştirilmiştir.
Yakınlarda Walmart veya Pharmacy varsa Amoxicilin al. Dişinin ağrıdığını söyle, büyük ihtimal enfeksiyon kapmıştır.
arkadaslar zaten normal sartlarda bizlerin sigorrtalari dis tedavilerini kesinlikle kapsamamakta. onun disinda daha onceden olan ve tekrarlayan yada kronik olan herhangi bir hastalik (en basit ornegi ile migren basagrisi bile kronik oldugu icin) sigorta tarafindan karsilanmamakta. devlet hastanesine gitse ucretlendrme nasil olur bilmiyorum bilen varsa yazsin onun disinda ilaclarla gecirmeye calisican gibi duruyo dostum. ordan alamadigin bir ilacsa burdan kargoyla falan yollasinlar kargolarin hepsi degil supheli olanlari yada kontrol edenin keyfine gore hadi bunu da kontrol edelim gibisinden kontrol edilir sansin varsa 1 haftaya gelir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks