Arkadaşlar başlıkta da dedğim gibi macbook pro almak istiyorum ama garantisi varmı yokmu diye takılıp kaldım :S
Arkadaşlar başlıkta da dedğim gibi macbook pro almak istiyorum ama garantisi varmı yokmu diye takılıp kaldım :S
türkiyede garantisi yok
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
ben almış değilim am duyduğum kadarıyla apple storedan alırsan 1 yıl dünya çapında geçerli bi garanti sabihi oluyorsun... tabi alan birinin cevaplaması lazım![]()
yorumlarınız için teşekkürler
peki şimdi apple store baktım macbookpro i5 1200 dolar i7 1500 dolar sizce 300 dolar için değermi ? yoksa air mı almalıyım karar veremdim normal face msn yada arada online bir oyun oynamak için alıyorum ama alırkende kaliteli olsun diyorum
paran varsa i7 al hocam yakında başka modeller çıkacak i5 eski kalacak yanı bide kaç kere laptop alcan yanı 4 senede 5 senede bir alcaksın bence i7 ideal
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
paran varsa iki tane hatta getir bi tanesini türkiyede saat 3 te 1 kar et![]()
şöyle bir durum var s3 de almak istiyorum hem i7 hemde samsung s3 biraz zor lar gibi ama oraya gittiğimizde görücez artık![]()
hocam ikisi için zaten 2000 dolara yakın bir para ediyor. sağlam para biriktirmek gerekiyor gerçekten philadelpia için söylüyorum bildiğin üzere bende oraya gidiyorum![]()
ek iş fallan yapcaz artık köpek gibi çalışcam![]()
bende arıcam bakalım gidince ama inşallah çalıştığım yer sürekli değişen saatler halinde bi program çıkartmaz. mantıken öyle olduğunda zor gibi gözüküyorsanki bende kaç kere gittiysem
![]()
hahaya 5000 dolar falan kazanabilsek bari dominosda çalışcam bende brojür dağıtıcam yolara
valla verin bana 10.000 bin tane dağıtıyım sabah akşam dicem
kaçarı yok birde ev kirası bizim çok pahalıymış aylık 450 dolar :S sen naptın kalıcak yeri ?
Söylemiştim ama bi daha söyliyeyimbizim 315 dolardı 5 kişi kalıcaz hani o yüzden ucuzdu?
şuan kira yönünden avantajlıyım fakat sözleşmemde overtime şansım var ama overtime olan yerlerde vermemek için overtime a bırakmaz yani sözleşmemde 32 saat yazıyor o kadar çalışırım muhtemelen... yani böyle bi durum doğarsa ikinci iş kaçınılmaz bi ihtiyaç gibi gözüküyor bana da bakalım...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks