İnternette gezdiğim kadarıyla ordaki fiyatlarda burdaki fiyatlar hemen hemen aynı. Tavsiye ediceğiniz bir outlet vari bir yer var mı? Teksasın içinde bir yer tercih ediyorum.
İnternette gezdiğim kadarıyla ordaki fiyatlarda burdaki fiyatlar hemen hemen aynı. Tavsiye ediceğiniz bir outlet vari bir yer var mı? Teksasın içinde bir yer tercih ediyorum.
Bende merak ediyorum bu konuyu. Eski sezon fiyatları nasıl oluyor acaba? Bilgilendirebilecek var mı bu konu hakkında ?
fazla bir fark yok
hadi bee ben buradaki gözlüğümü dahi götürmeden oradan alırdım diyordum, farkı yokmuymuş
Ünlü markaların fiyatlarında pek fark yok.Ama sıradan gözlükler ceşit kalite ve fiyat olarak çok uygunlar walmarttan alacağınız 5 dolarlık gözlüğün üzerine titremenize gerek yok tepe tepe kullanırsınız görüntü ve cam kalitesi olarakta gayet iyi omasına rağmen.
@cAv çok doğru diyor. eğer kullanmak içinse git walmarttan al bitane rahat et![]()
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
walmartan baktım ben çok ucuz american malı gözlükler var onları al kalitelide hem ama marka takmak istiyorum dersen burda da alabilirsin.
ray ban piyasası nasıl ? türkiye ye göre daha ucuz oluyormuş galiba.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks