Şu anda work and travel için başvursam gidebilir miyim? Ortalama kaç gün sürer ve bunu en hızlı sağlayacak şirket hangisidir ?
Şu anda work and travel için başvursam gidebilir miyim? Ortalama kaç gün sürer ve bunu en hızlı sağlayacak şirket hangisidir ?
Bu Yaz İçin Gidemezsin.. Anca Seneye Kaldın..
İstanbul'da en son vize görüşmesi 13 Haziran'da diye biliyorum, açıkçası 7 gün içinde başvuru yapıp, iş bulup, DS belgenin gelmesi çok zor.
bu saatten sonra aklı başında şirketler kabul etmemesi lazım zaten. Kabul eden varsa bile sen kabul etme büyük ihtimal boşa paran gider. Ben ocakta başvurmama rağmen bile büyük ihtimal gidemicem.
Sana tavsiyem forumu iyice okuduktan sonra başvuru yap. Ben okumadan yaptım pişmanım seçtiğim şirketten.![]()
vize randevularının doluluk oranı şu anda nedir?
aslında başvurmuştum hemde aralıkta, sponsor firma ve işveren arasında bir belge aktarımında sorun olmuş ve yeni sponsor arayışına girdik.
hocam aynı hikayeleri en çok dinleyen kişi olarak karşında duruyorum![]()
benimde şuan 2 sponsorla anlaştılar ve getirtemediler. şuan 3.sünden getirtmeye çalışıyolar ama olacak gibi de gelmiyor bana açıkçası artık...
hangi şirketti hocam senin bide iptal edilen ve yeni sponsorların isimleri yazar mısın?
bu vakitten sonra çok zor. Aklı başında hiçbir şirket yanaşmaz seninde yanaşmanı tavsiye etmem![]()
Bu seneyi boşver artık.Şirket araştırmalarını yap yazın kampanyalardan yararlanıp uygun bir fiyata kayıt ol Eylülde olursan Self le aynı fiyata getirirsin.
Bencede bu sene boşver kardeşim şirket bul iş bul ( ki şuan için çok zor ) pasaport ds belgesi vize derken yetişmez hiç riske atma seneye rahat rahat yaparsın hepsini.
Bence bi şansın var...Başkan obamayı devreye sokarsan 1 haftada işlemlerin hallolabilir...onun dışında obamaya yakın dostların varsada yardımları dokunabilir...
bi acenta var yarın açık olur serhan kayır sahibidir. oraya yarın başvur p.tesi biletini getirsin sana salıda uçarsın :P..
şaka bi yana sen bu seneyi boşver, gerekli araştırmanı ne tarz iş istediğini gidenlerin tecrubelerini bu guzel forumda iyice araştır ve seneye tam da kafana en uygun işi seç.Şirkete ne kadar erken karar verirsen o kadar ucuza kayıt yaptırırsın. bunu da aklında tut ve temmuz agustosta bu senenin fiyatlarından indirimle bile başvurabilirsin. işlemlerini ne kadar erken tamamlarsan o kadar çabuk ve kafan rahat halledersin seneye için de ..
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks