orda YERİM ayarlayacak patron. ben cv getireyimmde bana da iş bulun bitane![]()
Türk günü yapacam ben orda parti şeklindekatılan katılır. kalacak yerim biraz uzak ama galiba walmarta 300 m .
@skyline ve @gülse valla yemek konusu önemli Allahtan pizza hut tayımama başka şeyler yemem lazım.
gitmeden birbirimize mail adreslerimizi verelim yaww süper ortam olacak orda çünkü.
yazın baaam mailleri arkadaşlar
banada bitane ikinci iş blun yabzde bol bol donut yeriz artık,dönüşümlü brbrmzn karnını doyururz
havası fln nasıl oluomş burann herhangi bi blgnz var mı ?
NORTH CONWAY E gelip halay çekmeyen misket fidayda çiftetelli oynamayan bizden değildir
http://www.youtube.com/watch?v=Ok-TWIns5jE
)
gitmemize 1 aydan azkaldı. gitmeden birbirimize ulasacağımız e-mail adreslerini ulaştıralım arkadaşlar.
Konu gfb tarafından (27-05-2012 Saat 04:23 PM ) değiştirilmiştir.
merhabalar yönetici. ben geçen sene north conway şehrine gittim. bu sene de gitcem inş. ama geçen sene kaldığım yer doluymuş şu anda.orda kalacak yer ayarlayan birileri var mı iletişime geçebileceğim?
Bu sene benimde bağlantı kurduğum yerlerin hepsi dolu.Ev sahipleri hep sponsor bağlantılılar ve Wat öğrencilerine ayırtılmış yerler.Ama Ned'in evlerinden varsa boş onda vardır facebooktan ekleyip sorabilirsin.Bu arada gecen sene oradaysan benim seni tanımam lazım nerede calışıyordun isim neydi?
ismim enes. geçen sene burger king de çalıştım. bilirsin berbat bi yerdir
. o dediğin kişiye nasıl ulaşabilirim? telefon numarası var mı?
musa sen misin yaa? geçen sene new hampton da çalışıyorun? sonradan settlers green e girdin ikinci iş oarak. hani bi gece yarısı gelmiştin bize
... banana vilaage da
.
Ned de fazla yer kalmamış. olanlarda wat cılara ayrılmış. cav senin okul işi ne oldu be bilader ? ktu hep geç bitiyor. bitirme bütü biter bitmez I fly to boston
FENER BAHÇE
vay bee musa. iii oldu yaa sana rastladığım. bu sene de geleceksin haa. biliyorum eddy orda. o da yer bulamamış da. o yüzden biraz korkmaya başladım. bu sene dunkin donuts a gidiyorum. sen nereye gidiyosun?
Hacı cokta şikayet etmiyorum ben ktünün 10 temmuzda bittiği günleri hatırlıyorumbiliyorsun finaller var şuan onlarla uğraşıyorum mezun büte de kaldık kesin en az ay sonuna kadar buradayız anlayacağın.
Dunkin iyi olmuş Burger kingten iyidir bu sene ne olduysa Türk topluyor önceki seneler hiç türk çalıştırmamışlardı.Gececi tayfa olarak Dunkinciyimdir gece shift ine girersen görüşürüz bol bol yine
Bu sene Settlersı birinci iş green graniteyi 2.iş yapıyorum hacı outlette başka işe de gecebilirim ama granite benim çöplüğüm oldu orası rahat oluyor![]()
Ohh ohh iiimiş yaa. bu sene kaç türk var bilmiyorum da dediğin gibi geçen sene türk azdı. bakalım yaa inş gece işi verir. oranın patronu benim kızın amcası bilirsin yani. işi kız ayarladı
. acayip olacak bu sene de kalacak yer arıyom işte. şu ned dedikleri adama bi türlü ulaşamadım
.
banana village diye bir yerde kalınabiliyormuş sanırım.bilgisi olan var mı? çarşamba günü north conway de olucam ama son dakika aksiliği yüzünden açıkta kalabilirim.acil yardım!!![]()
vizemizide aldık 13 u ucuyoruz allahın izniyle beyler orda görüşürüz umarım
FORZA ES-ES
vay be bende ned deyımherkes orda galiba
FENER BAHÇE
ben de ned ile taa nisanda görüşmüş ayarlamıştım ama adam unutmuş bizi ve yerimizi başkasına vermiş.ve hiç yeri kalmamış.2 kişilik yer ayarlamamız lazım arkadaşlar.ortaya son dakikada çıktığı için çoookk fena oldu. yardım edebilecek olan var mı? çarşamba 15.20de iniyor uçak ama 15.40taki otobüsü kaçırıcaz büyük ihtimal o yüzden ertesi gün 13.00 gibi orada olucaz. Lütfen biri yardım etsin yer bulmamıza. Resmen ortada kaldık![]()
arkadaşlr bz ned'in evnde kalıorz şmdi.burası kendi evi bi odada 3 arkdş var bide bz varız 3 kşi,bzm ev 70.locust lane . aslnda bu adamn burda başka evleri flnda var ama onları ailelere veriormş.ilk geldğimzde evden çkmak istemştk bz köpek var die ama burda başka konaklama bulamadk,dha snra bi eve gttk orasıda baya uzak olunca burdan çıkmamaya karar verdk.zaten evede alıştk pek bi sorun yok,siz tam olarak ne knştnz ? geldğnz zamnı flan mail atablrsnz çnk
çok yoğun çalşmıorz sizi karşılayablrz arkdşrlmla
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks