evt arkadaşımın da dediği gibi kişisel bilgileri içeriyor bu kagıtlar...
ben öncelikle bu konu ile ilgili bi anımız paylaşmak isterim.
ben bu kagıdı doldurmadan once evde kopisini çektirmeden doldurmaya çalıştım.halbuki boyle bi yanlışlıgı nasıl oldu da yaptım,cunku ben belgeyi yanlışsız dolduramam mutlaka bişiy olur ve oyle de oldu..
daha sora şirkete gittiğimde bi daha belge aldım ve eve geldikten sora da netten indirilebileceğini soradan fark ettim ve indirdim..
ancak evde doldururken bi okul adresim var sormayın baya bi uzun..onu oraya sıgdıracağım die akla karayı seçtim ve ugraştım baya bi açıkçası..
soradan da bunun o kadar da onemli olmadıgnı anladım,şirkettekiler adres bolumune sadece semt ve şehir yazıyolar yani o kadar onemsiz aslında

şirkette gittiğimde bu belgelerden abartısız 10 tane doldurmuşumdur..
mesela daha once çalıştıgınız iş yerinin adresi ve patron adı kısmı kagıda bi turku sıgmadı.ne yapsam sıgmıyo

buyuk yazıyorum ve sıgmıyo kucultuyorum nafile.sora uste isim alta da soyisim yazıyorum yine olmuyo.. tabi tum bu hataları da yaparken tekrardan butun bi formu dolduruyorum.dusunun halimi

başka bolumlerde de sıkıntı yaşandı falan...hele arkadaşım okulu ne zman bitirdiniz bolumune ''GEÇEN YAZ'' yazmıştı hahaha
baktılar ki olmuyo benm ve arkadaşlarımın hepsinin formlarını onlar doldurdular.açıkcası kendilerinin doldurmuş olması bizim yaptıgımız hataları gormelerinden daha az yordu
tavsiyem karışmayın formları doldurmada şirketlere bırakın
siz sadece bilgilerinizi verin onlar halleder.bizim gibi çileden çıkarmayın milleti
bu arada herkese vize goruşmesinde başarılar dilerim ve saygılarımı sunarım

Bookmarks