Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Miami seyahati

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Standart Miami seyahati

Mrb arkadaslar agustos sonuna dogru miami gezisi planliyorm ama hic bir bilgim yok napmam lazm nasil giderm nerden giderm bilgisi olan arkdaslar varsa yardmci olursa sevnrm. Su an newpirttayim bn providence e de cok yakin burdan yola cikip ucakla mi gidilir yoksa bi araba mi kiralanir araba birz zor cunku mesafe fazla. Ucakla gitcksem once ny yapip sonra mi miamiye gitmek daha ucuz olur acaba? Birda miamiye gitmek icin hangi havaalana gidicm hangi bolgeye gecicm bu temel seyleride bilmiyirm eger bignz varsa yardmci oln lutfen bekliyorm

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Aynen bızde sandusky den gtmek ıstıoruz eylul ortasında ama cok pahalı ulasım ve nerde ne yapılır hıcbısı bılmıoruz

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

arkadasim tam olarak nerdesin bilmiyorum ama en yakin havaalnindan miami ye ucak bileti arat en iyi yol ucak tabiki.. ayrica en yakin havaalanin kucuk bir havaalaniysa en yakin buyuk havaalnindan da miami ye ucuslari arastir. en uygun bileti alirsin.. miami ye aratirken adi ustunde miami diye arat miamideki havaalanina in havaalanlarindan shuttle lar olur heryerde sehir merkezine ya da illa otobusler vardir. kalacagin yere en uygun ulasimi netten arastirarak ya da orada sorarak bulabilirsin..

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ya bu arada yapmayin arkadslar elinizin altinda google var miami de gezilecek yerler diye turkce bile aratsaniz en az 10 tane miami ile ilgili kaynak bulursunuz.. ingilizceniz de vardir illa ingilizce de aratirsaniz miami de nereleri gezmeniz gerekir cok rahat ogrenebilirsiniz..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Saol ozgur ama biliyosn amerika gibi bi yerde ole ha die cikip gitmek biraz cesaret istyo bisiler bilmek lazm saol onrilern ici ama ynede en dogrusu dedgn gibi ucak bileti. Boyle gideblcgmz turlar var mi bi bilgn armi bu konda

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

var turlar ama bu turlara katilmak icin de miami ye ulasman gerekecek.. miami ye ulastiktan sonra 1-2 gunluk miami turlari oluyor ya da 5-6 gunluk miami orlando turlari filan.. google dan arat tours for florida diye ya da miami diye cikar bir suru site bunlari incele..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Tmm ozgur cok tskkurler arastircm smdi daha cok

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Miami'ye vardığında South Beach'teki otellerde kalmanı tavsiye ederim. Tabi araban yoksa. Araban varsa Downtown'da da kalabilirsin. Miami'de gündüz yüzdükten sonra gece hayatıyla ilgileniyorsan, "International Travelers Hostel" var, yine South Beach'te. Gündüzleri orayı kontrol et, kapıda günün faaliyet planı yazar. O gece nereye gidileceği falan. Gitmek istersen içerde listeye adını yazıyorsun ve gece 11 civarı otelin önünde grupla toplanıp çeşitli kulüplere gidiyorsunuz. Normal girişler 25-30 $'ken, grupla gittiğinde 5-10 $'a giriyorsun mekanlara. Hem sırada bekleme derdi de yok, direk Vip'den giriş yapıyorsunuz.

Miami çevresinde de gitmeni tavsiye ettiğim Key West var. Miami'ye yaklaşık 150 mile. Günlük turlar var ama birkaç kişi olursanız araba kiralayıp gitmek daha mantıklı olur. Onun dışında Bahamalara da turlar var ama ben katılmamıştım. Para kalmamıştı pek bizde.
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Saol ayhan bu dediklerini yapicm gittigimde smdi bana bostondan miamiye gidecegm amerika ici ucuz ucak bileti bulmam gerekli eger bunada yardimci olursanz super olur bide ben bileti nasil alitim filorida mi miami mi orlanda mi hangisi tam bilmiirm
    Kusura bakmayn

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

emre ne zaman gidiyosun tarihini belirledin mi?
    ben 20 23 eylül arası gitmeyi planlıyorum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)