slm arkadaslar bizim sponsorumuz inter ve sole bır durumumuz var ısımız hala yok usa daki oryantasyondan sonra bizim işimiz ayarlanacakmış daha once bole bır durumla karsılasan varmı yada benımle aynı kaderi paylaşan varmııııı
slm arkadaslar bizim sponsorumuz inter ve sole bır durumumuz var ısımız hala yok usa daki oryantasyondan sonra bizim işimiz ayarlanacakmış daha once bole bır durumla karsılasan varmı yada benımle aynı kaderi paylaşan varmııııı
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
@Kayhan
DS-2019 formu üzerinde sponsor ismi yazılı olarak geliyor ve onunla vize görüşmesine girebiliyorsun.Sıkıntı olmadı o konuda benim de.
@SELAM14
Arkadaşım merhaba,o sorun bende de vardı.13 haz da gidiyorum veuzun bir bekleyiş ve stresten sonra işim daha dün belli oldu.Oryantasyonda bir arkadaşın işi belli olmuş.Sana da iş bulacaklardır.Umarım her şey gönlünce olur...
bende bu sene ilk defa gidiyorum işim dün akşam kesinleşti =S şirketime güvenip interexhange'i tercih ettim diğer sponsorlar nasıl bilmiyorum ama ben interexchangeden hiç memnun kalmadım.Erken kayıt yaptırmama rağmen hiç düşünmediğim bir iş teklifinde bulundular herşeyi iptal edicekken mc donalds işi çıktı kötünün iyisi diye düşünüp kabul ettim. Ama olurda seneye tekrar gitme şansı bulursam sponsor olarak interexhange'i tercih etmiyceğim kesin..
arkadaslar bizde 2 arkadas interexchgange ile gidicez. işimiz hala belli olmadı.ds formunu gönderdi interexchange bizde onunla vize görüsmesine gittik ve ragat bir sekilde vizeyi aldık bi sorun yapmadılar. ama hala iş yok. interexchange e mail attım. türkiyede yero ile çalıştıklarını gerekli bilgiyi onlardan almamız gerektiginden bahsettiler. ben yero ile degil justenglish ile anlastım. Nasıl bir işin içindeyim bilmiyorum. insallah kimse magdur olmaz.
3. dereceden 4 bilinmeyenli denklem gibi
buradaki şirketler arasında iş paslaşması oluyormu bilmiyorum ama belki şöyledir.
justenglish yero uzerinden sponsordan yararlanıyordur ve işi de yero aracılığıyla sağlıyordur size. amerikadaki sponsorda yero yu tanıdığı için böyle bir cevap vermiştir..
aklıma gelen ilk şey bu. tamamen fikrimdir. dogrulugu garanti değildir. bilginize..![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
dostum bizde 2 kişi aynı durumdayız yero ile anlaştık vizeyi aldık ama hala iş yok ortada aadmalr hala bekleyin diyorlar bu sene oalcak gibi değil güvenm kalamdı admalara
Ben ve bir arkadaşım da aynı durumda.Sponsor firmamız Interexchange ve hala işimiz belli değil önümüzdeki haftaiçi yola çıkacak olmamıza rağmen.
Bir arkadaşımınki gitmesine çok yakın bir süre kala bir kaç arkadaşımınki de New York'da ki oryantasyon esnasında belli oldu.
Bir mağduriyet olacağını zannetmiyorum fakat oldukça can sıkıcı bir durum gerçekten, 3 gün sonra yola çıkacaksınız ve nerede ne işte çalışacağınız belli değil
Umarım en kısa sürede hepimize hayırlı ve tatmin edici yerlerde tatmin edici işler ayarlanır.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks