en uygunu expedıa bu durumda 1035 e yuksek fıyat expedıadan almanız sızın ıcın daha karlı olacaktır bız daha oncekı ıkı kez gıttıgımızdede ordan almıstık sımdıde ordan aldık .. gunlerı tek tek ınceleyın donus tarıhı fıyatta pek etkılı olmuyo fakat gıdıs tarınıhını gun gun bakın ozman fıyat fark edıyo...
senın durum karısık anlasıldı degısım falan fılan ogrencı bıletı bızı asar bu konular
sana bol sans sımdıden umarım uygun fıyata bulmus olursunuzzaten ketchıkandakı klasık bazı muhabbetelerden bırı kım nekadara geldı ucak bıletını nekadara aldı
ıyı eglenceler sıze hayırlı yolculuklar![]()
Bu sene E.C Phillips'e giden arkadaşlar var mı acaba?
war kardeşim ben de 13 nisanda aldım vizeyi gitcem inş bu sene bilet araştırması yapıyorum..
Evet beyler herkeze hayırlı olsun bende EC Phillips - Ketchikan a çalışmaya gidiyorum vizeyi alırsam(umarım) 18 haziranda orda olacam 2 mayısta vize mülakatım var. Nasıl kolay oluyormu vize alma ? benim yıl sonu ortalamam kötüKorkum bu yönden bilgisi olan arkadaş varsa beni aydınlatırsa sevinirim
![]()
benimde bir arkadaşım alaskaya gidiyor bende ondan aldım bilgileri ama bende gidip gitmemeye kararsızım
Kolay ya şu sorulara hazırlan;
Nereye gidiyorsun/nerede çalışacaksın?
Ne zaman mezun olacaksın?
Mezun olunca ne yapmayı düşünüyorsun?
Antitrafficking'i sorarsa da haklarımı biliyorum, acil durumlarda 911'i arıcam dersin
Genel ortalaman en az 2.00'sa sorun olmaz ya. bazen çok düşük ortalamaya sahip olanlar bile vize alıyorlar.
0.54 desem?
Çalışacam bu sorulara teşekkürler![]()
14 mayıs vize görüsmem var ankarada E.c philips tayfası kimler 2012 için.nezaman gitmeyi dusunuyorsunuz turkıye cıkıs?
evet aldım vizemi 28 mart'ta. uçak biletim de hazır. gitmeyi bekliyorum yani, şu finallerde güzel geçse başka bişey istemem![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bende bugun aldım vızemı 22 hazıran yolcudur abbas baglasan durmaz![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks